bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

De nieuwe BMW 8 Serie Coupé

BMW presenteert de nieuwe BMW 8 Serie Coupé. De volledig nieuw ontworpen coupé combineert dynamiek, optimale balans en betrouwbaarheid met het beste comfort voor lange ritten. BMW heeft de BMW 8 Serie tegelijk met de BMW M8 en de BMW M8 GTE raceauto ontwikkeld. Deze nieuwe auto is een niet eerder vertoonde combinatie van sportiviteit en eigentijdse luxe. Van buiten een opvallende en sportieve verschijning, van binnen een oase van rust.

Hoogwaardige materialen, verfijnde interieurverlichting en lijnen in de lengterichting zorgen ervoor dat u comfortabel rijdt en de volledige focus op de weg heeft. Zak weg in de nieuw ontworpen sportstoelen met standaard Vernasca-lederen bekleding, terwijl u geniet van luxueuze systemen waarvan de BMW 8 Serie voorzien is. Innovatieve rijassistentiesystemen verhogen veiligheid en comfort. Deze geïntegreerde voorzieningen van de BMW Personal Co-Pilot zijn de nieuwste ontwikkelingen op weg naar autonoom rijden.

Het M Sport pakket is uitgerust met exclusieve designelementen waarmee het dynamische karakter van de auto benadrukt wordt. Grotere luchtinlaten, lichtmetalen 19-inch M velgen, M Sport remsysteem, multifunctionele stoelen en vele andere details. Nog meer sportiviteit is te vinden in de BMW M Performance editie met onder meer 20-inch M velgen, high-performance banden, aangepast remsysteem en fraaie interieur- en exterieurdetails.

Tijdens de introductie is de BMW 8 Serie leverbaar met twee modelvarianten, de BMW M850i xDrive Coupé M Performance, met V8 Turbomotor, en de BMW 840d xDrive Coupé. De nieuwe generatie van de M Performance TwinPower Turbo V8 (530 pk) combineert vermogen met een fantastisch, puur uitlaatgeluid (zonder ‘sound engineering’ via het geluidssysteem). Acceleratie van 0-100 km/u in 3,7 seconden, tot een topsnelheid van 250 km/u. De traditioneel voor BMW ‘zescilinder-in-lijn’ motor draait op diesel, levert 320 pk en brengt de BMW 8 Serie in 4,9 seconden naar de 100 km/u. Beide motorvarianten zijn voorzien van een verder ontwikkelde 8-traps Steptronic automaat.

Voor nu mogen wij genieten van de beelden, vanaf november is de BMW 8 Serie bij Van Poelgeest in de showroom te bewonderen. Zodra er meer bekent is informeren wij u graag. Meld u hiervoor onderaan de pagina aan voor onze nieuwsbrief.

BMW biedt als eerste Wireless Charging

Overzicht

Nieuwe generatie BMW X5

HomeBMWNieuwsDe nieuwe BMW 8 Serie Coupé