Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Z4

Update: 30 augustus 2018

BMW Z4 Aangekondigd

De nieuwe BMW Z4 ontvouwt vanuit elk perspectief een nieuwe dimensie voor het open rijden. Deze roadster beschikt over de karakteristieke eigenschappen van een BMW M model. Met zijn nieuwe uiterlijk is hij sportiever dan ooit tevoren. Hij is voorzien van een sportieve voorzijde en ‘sweptback’ achterlichten zoals u deze wellicht kent van de nieuwe BMW X4. Sportieve kenmerken vindt u verder terug in de luchtdoorlaten in de achterbumper, relatief korte kofferbak en geïntegreerde spoiler.

Vanaf maart 2019 bij Van Poelgeest, ontdek hem nu online.

Bekijk de BMW Z4

Update: 16 augustus 2018

Onlangs bereikte ons het nieuws dat de BMW Z4 foto’s op internet stonden. Nieuwsgierig als wij zijn hebben we deze direct opgezocht. Met de nieuwe foto’s krijgen wij een glimp te zien van het komende model.

Op de foto’s is de BMW Z4 M40i te zien, welke veel weg heeft van de eerder getoonde concepten. Hij is voorzien van een sportieve voorzijde en ‘sweptback’ achterlichten zoals u deze wellicht kent van de nieuwe BMW X4. De sportieve stijling vindt u verder terug in de luchtdoorlaten in de achterbumper, relatief korte kofferbak en geïntegreerde spoiler.

De BMW Z4 zal naar alle waarschijnlijkheid leverbaar zijn met een verscheidenheid aan motoren. De M40i variant is al bevestigt en zal een extreem krachtige zes-in-lijn motor zijn met 380 pk.

Meer informatie volgt rond 23 augustus, wanneer de BMW Z4 officieel gepresenteerd wordt.


Update: 9 mei 2018

In augustus 2017 werd het concept model van de BMW Z4 in Pebble Beach gelanceerd. Dat het productiemodel inderdaad op z’n voorbode lijkt, wordt door deze spionagebeelden opnieuw bevestigd. De nieuwe BMW Z4 staat omstreeks november 2018 in de Van Poelgeest showrooms.

BMW 8 Serie Cabrio

Overzicht

BMW biedt als eerste Wireless Charging

HomeBMWNieuwsBMW Z4