Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW X5 xDrive45e

De BMW X5 xDrive45e.

De BMW X5 hybride is speciaal voor de pioniers gemaakt: de durfallen en leiders die ons inspireren. Zo inspireert deze krachtige SUV ook met zijn prachtige gevormde carrosserie en ruim opgezette interieur. Luxe omarmt op spectaculaire wijze het robuuste SUV-design en onder de motorkap vindt u een van de meest geavanceerde aandrijvingen ooit gemaakt! De BMW X5 xDrive45e kan tot wel 80 kilometer volledig elektrisch rijden!

De BMW X5 xDrive45e is direct leverbaar uit voorraad bij Van Poelgeest.

Opzoek naar de nieuwe BMW X5 hybride?

BMW X5 xDrive45e

De BMW X5 xDrive45e

Direct leverbaar uit voorraad.


Neem contact met mij op

Onze voorraad BMW X5 xDrive45e.

Ontdek onze huidige voorraad BMW X5 xDrive45e modellen. Voor welke hybride BMW X5 gaat u?

De nieuwe BMW X5 Plug-in Hybride.

De aandrijflijn voor de Plug-in Hybride versie van de BMW X5 is ook volledig vernieuwd en deze versie heeft nu de modelaanduiding BMW X5 xDrive50e. De nieuwste generatie van de 6-cilinder-in lijn benzinemotor en een nieuwe elektromotor leveren een systeemvermogen van 360 kW (490 pk) (incl. tijdelijke boost) – 70 kW (96 pk) méér dan de vorige BMW X5 xDrive45e – en een gecombineerd koppel van 700 Nm – een toename van 100 Nm. 

De elektrische actieradius van de nieuwe BMW X5 xDrive50e bedraagt 94–110 kilometer (WLTP).

Nieuwe BMW X5 hybride
BMW X5 xDrive45e opladen

Het laadpunt geeft met zijn verlichting de laadstatus aan.

BMW X5 hybride

Het imposante BMW X5 xDrive45e exterieur.

Een van de ruigste modellen uit de BMW-range is klaar om u naar iedere bestemming te brengen! Een SUV die stoer, krachtig maar toch ook elegant is. De BMW X5 komt standaard met een indrukwekkende nierengrille vervaardigd uit één deel.

Deze natuurlijke schoonheid is te vinden in alle details van de BMW X5 xDrive45e. Zo heeft BMW het X design nog verder doorgevoerd in dit model en bepaalde delen zoals de koplampen verder aangescherpt. Het resultaat is een nog luxere uitstraling, die tegelijkertijd niets van zijn zelfverzekerdheid en macht inlevert. Dit is een BMW SUV die de klus klaart, bedoeld voor mensen die weten wat ze willen en het durven te pakken!


BMW X5 xDrive45e interieur met de nieuwe Live Cockpit Professional.

Het interieur van deze schoonheid wordt standaard geleverd met de nieuwste versie van de Live Cockpit Professional. Inclusief twee 12,3 inch digital displays die u alle informatie en functies overzichtelijk presenteren. De schoonheid van het X5 interieur is sowieso in ieder detail geaccentueerd want de SUV wordt ook met het panoramadak Sky Lounge geleverd!

En er is meer: diverse details in de BMW X5 xDrive45e zijn nog verder verfraaid met ‘CraftedClarity’ kristal. In de donkere uurtjes zorgt de vernieuwde ambianceverlichting voor de perfecte sfeer tijdens elke gelegenheid.

BMW X5 xDrive45e interieur

BMW X5 xDrive45e dashboard

Hybriede techniek.

De BMW X5 xDrive45e overtreft alle concurrentie met zijn verbeterde Plug-in Hybrid aandrijving en grote accupakket. Via de Live Cockpit Professional ziet u precies hoe de SUV het vermogen van de elektrische motor over de wielen verdeelt en u kunt hem ook zelf instellen. Zo is de totale elektrische actieradius een indrukwekkende 80 kilometer; perfect voor woon-werkverkeer in de binnenstad.

De X5 adviseert u ook welke rijstand u het beste kunt gebruiken, bijvoorbeeld een combinatie van de benzinemotor en elektromotor. De samenwerking tussen de motoren is perfect dankzij de superieure rijtechnologie van BMW.


De kracht van Plug-in Hybrid

De BMW X5 Plug-in Hybrid is praktischer dan ooit tevoren! Met een volledig elektrische actieradius van 80 kilometer, is dagelijks elektrisch rijden even plezierig als op benzine rijden. Toch kunt u ook daarvoor kiezen want beide motoren in de xDrive45e zijn behoorlijk krachtig. De 6 cilinder 3.0 liter benzinemotor produceert samen met de elektromotor maximaal 394 pk vermogen! Bekijk hier de specificaties van de BMW X5 xDrive45e.

BMW X5 xDrive45e

BMW X5 xDrive45e beeldgalerij

BMW heeft de X5 xDrive45e voorzien van diverse unieke details in het exterieur en interieur.


Autovisie over de BMW X5 xDrive45e

“Een echte X5. Groot, je zit hoog, fijne stoelen, mooi interieur, goed afgewerkt. En met een belachelijk snelle aandrijflijn die toch heel erg soepel loopt. De samenwerking tussen die elektromotor en benzinemotor gaat feilloos.”


Veelgestelde vragen over de BMW X5 xDrive45e.

Wat is de prijs van de BMW X5 xDrive45e?

De BMW X5 Plug-in Hybrid is enkel leverbaar uit voorraad bij Van Poelgeest. Ontdek hem nu zelf.

Wat is het aanbod BMW X5 xDrive45e occasions?

Bij Van Poelgeest hebben we ruime occasion voorraad van de BMW X5 Plug-in Hybrid. Ontdek onze voorraad hier.

Hoeveel actieradius heeft de BMW X5 xDrive45e?

De BMW X5 Plug-in Hybrid heeft een volledig elektrische actieradius van 80 kilometer. Dat maakt dagelijks elektrisch rijden even plezierig als op benzine rijden. Ontdek de BMW X5 hybride bij Van Poelgeest.

Keurmerk Private Lease

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst excl. btw, brandstof en vervangend vervoer en is gebaseerd op een Full Operational Lease met een looptijd van 60 maanden en een kilometrage van 10.000 kilometer per jaar. BMW Operational Lease is een product van BMW Financial Services. Tarieven onder voorbehoud. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. Getoonde modellen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWDe nieuwe BMW X5BMW X5 xDrive45e