Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW X5 xDrive45e

Het beste van twee werelden, verenigd in één uitgesproken comfortabele Plug-in Hybride met vierwielaandrijving: de BMW X5 xDrive45e. Innovatie gecombineerd met luxe en veelzijdigheid. Een BMW X5 met de verbruikerswaarden van een compacte auto. De vierwielaandrijving zorgt voor optimale tractie en wendbaarheid. De actieradius in de zuiver elektrische modus is sinds zijn voorganger aanzienlijk verbeterd. Met één volledige acculading rijdt u 80 kilometer ver, bijna drie keer zo ver als met zijn voorganger.

De BMW X5 xDrive45e

Leverbaar vanaf € 86.893,98


Private lease vanaf € 1.415
Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op


Luchtvering

Voor het eerst is de BMW X5 nu ook leverbaar met luchtvering op beide assen. Dus op de voor- en achteras. Dit zorgt uiteraard voor veel comfort, maar ook voor extra off-road eigenschappen. De luchtvering verlaagt de auto automatisch met 10mm bij snelwegsnelheden. De totale hoogte van de auto is tot 80mm te verstellen.

Vanwege de toevoeging van luchtvering aan de optielijst, kun je nu ook het xOffroad Pack bestellen. Bij het xOffroad Pack krijg je standaard luchtvering die de auto 6 centimeter extra kan verhogen. Daarnaast wordt de BMW X5 voorzien van extra beschermingspanelen onder de voor- en achterzijde én een M Sport Differentieel voor dynamischere/sportievere rijeigenschappen.

Aandrijving

De Plug-In BMW X5 wordt voorzien van een zes-in-lijn benzinemotor en elektromotor. Dankzij een grotere batterij, kunt u tot 80 kilometer en maximaal 140 km/h volledig elektrisch rijden. Het vermogen is overigens gegroeid tot 394 pk en 600 Nm. Met de lagere uitstoot en daaraan gekoppelde lagere BPM, krijgt de Plug-In een aantrekkelijke prijs/pk-verhouding

Het laadpunt van de accu bevindt zich achter een klep op het linker zijpaneel en geeft met zijn verlichting de laadstatus aan.


Onze voorraad BMW X5 xDrive45e


Carrosseriekleuren

Uni 668 Schwarz – Zwart (standaard)
Uni 300 Alpinweiss – Wit
Metallic 416 Carbonschwarz – Donker Blauw
Metallic 475 Saphirschwarz – Zwart
Metallic A96 Mineralweiss – Wit
Metallic C1M Phytonicblau – Blauw
Metallic C27 Arktikgrau Brillanteffekt – Donker Grijs
BMW Individual C1N Sonnenstein Metallic – Beige
BMW Individual X03 Rubinschwarz Metallic – Bruin
BMW Individual X10 Tansanitblau Metallic – Blauw
BMW Individual X13 Pyritbraun Metallic
BMW Individual X1B Ametrin Metallic – Paars

Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW X5 xDrive45e

> BMW X5 xDrive45e (2020) Brochure
> BMW X5 xDrive45e (01-2020) Prijslijst

De pers

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW X5 xDrive45e.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW X5BMW X5 xDrive45e