Van Poelgeest

BMW 2 Serie Active Tourer

De BMW 2 Serie Active Tourer is het rijdende bewijs dat functionaliteit en design samengaan. Dit model is de perfecte gezinsauto die voorbereid is op sportieve activiteiten, reizen en de hoge eisen die u aan dagelijks gebruik stelt – met de dynamiek die u van een BMW verwacht.

Nu standaard met Steptronic Automaat. Tijdelijk met nog meer voordeel op de Corporate Lease Editions.

De BMW 2 Serie Active Tourer

Leverbaar vanaf € 35.133

Netto bijtelling vanaf € 238


Private lease vanaf € 439
Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op


Meer comfort

Exterieur
De BMW 2 Serie is uniek in zijn klasse met de hoge daklijn, grote portieren en comfortabele instap naar alle zitplaatsen. De voorzijde heeft een scherp gelijnde voorbumper, vlak liggende voorruit en hoge motorkap. Met aan de achterzijde de bekende L-vormige achterlichten en brede wielkuipen. De bagageruimte aan de achterzijde heeft tevens een brede opening met lage tildrempel, waardoor deze gemakkelijk te bereiken is.

Interieur
Het interieur kenmerkt zich door zijn functionaliteit en ruimtelijkheid. Dankzij de hoge zitpositie kunt u gemakkelijk instappen en zorgen de grote raamoppervlakken voor veel licht. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en accentlijsten in subtiele kleurstellingen. Optioneel kunt u kiezen voor nog meer opbergmogelijkheden. De drie persoon achterbank biedt optimale flexibiliteit: de rugleuning is standaard in de verhouding 40:20:40 gedeeld neerklapbaar en optioneel is elke zitplaats ook in lengterichting verstelbaar.

De hogere zitpositie maakt het in- en uitstappen voor u merkbaar comfortabeler


Onze voorraad BMW 2 Serie Active Tourer


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 2 Serie Active Tourer

> BMW 2 Serie Active Tourer (2020) Brochure
> BMW 2 Serie Active Tourer (01-2020) Prijslijst

Ontdek wat de pers vindt van de BMW 2 Serie Active Tourer

AutoWeek: “Het sturen blijft allemaal heel mooi strak, terwijl de auto wel veel comfort heeft. Hij is helemaal niet plank-hard. En die combinatie, dat zorgt voor hele lichtvoetige auto’s die heel klein aanvoelen. Dat is heel prettig autorijden en dat heeft deze BMW 2 Serie Active Tourer ook.”

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW 2 Serie Active Tourer.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw auto inruilen op een BMW 2 Serie Active Tourer?


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 2 SerieBMW 2 Serie Active Tourer