Van Poelgeest

BMW 4 Serie Cabrio

De BMW 4 Serie Cabrio is de auto voor het beleven van bijzondere rij momenten. Met zijn atletische vormen, sportieve wendbaarheid en stijlvolle uitrusting kunt u uw haren lekker laten wapperen in de rijwind en uniek rijplezier beleven. Krachtige motoren, typische BMW achterwielaandrijving en perfecte gewichtsverdeling zorgen voor een perfecte wegligging en eerste klas rijcomfort.

De BMW 4 Serie Cabrio

Leverbaar vanaf € 60.699

Netto bijtelling vanaf € 416


Private lease vanaf € 975
Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op


Daarom de BMW 4 Serie Cabrio

Sportief op het eerste gezicht, dat is de BMW 4 Serie Coupe. Zodra u het gaspedaal indrukt ervaart u zijn dynamiek. De BMW 4 Serie Coupe wordt aangedreven met krachtige motoren en naar keuze met achter- of vierwielaandrijving met een perfecte gewichtsverdeling. De rijdynamiek kunt u versterken met het M onderstel, de Variabele Sport Steering en 8-traps Steptronic transmissie.

Het design is een unieke combinatie van sportiviteit, harmonieuze belijning en krachtige dynamiek . Zowel open als met gesloten hardtop. Aan de voorzijde bevindt zicht de typerende dubbele niergrille en aan beide zijde de LED-koplampen met daaronder de grote luchtinlaten en geïntegreerde LED-mistlampen. Een wigvormig silhouet, met rechte belijning en gecontoureerde zijkanten onderstrepen het sportieve karakter van de BMW 4 Serie Cabrio. De achterzijde heeft een welgevormde bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen. De LED-lichten aan beide zijden benadrukken tevens de breedtewerking.

Sportieve zijde door de grote luchtinlaten, niergrille en scherpe LED-koplampen.


Onze voorraad BMW 4 Serie Cabrio


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 4 Serie Cabrio

> BMW 4 Serie Cabrio (2020) Brochure
> BMW 4 Serie Cabrio (01-2020) Prijslijst

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW 4 Serie Cabrio.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw auto inruilen op een BMW 4 Serie Cabrio?


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 4 SerieBMW 4 Serie Cabrio