Van Poelgeest

BMW 4 Serie Gran Coupé

De BMW 4 Serie Gran Coupé is pure schoonheid. De atletische uitstraling zorgt voor de  perfecte verbinding van elegantie, design en sportiviteit. De performance worden gekenmerkt door versnelling, gemakkelijke bediening en perfecte wegligging. Dankzij het lichtgewicht constructie wordt efficiency naar een ander niveau getild en zorgen voor nog betere prestaties van de krachtige motoren.

De BMW 4 Serie Gran Coupé

Leverbaar vanaf € 48.355

Netto bijtelling vanaf € 323


Private lease vanaf € 565


Neem contact met mij op


Atletisch Design

De opvallende niergrillen met aan beide kanten de gemodelleerde LED-koplampen en daaronder de LED-mistlampen aan de voorzijde. De gestrekte belijning met licht dalende daklijn en gecontoureerde zijkant laten de BMW 4 Serie Gran Coupé elegant en atletisch ogen. De vier sponningloze portierruiten benadrukken het subtiel gebogen silhouet.
De achterzijde heeft een bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen met tweedelige LED-ahterlichten. Samen met de stabiele stand op de weg overtuigt de BMW 4 Serie Gran Coupe.

Het interieur van de BMW 4 Serie Gran Coupé is elegant en sportief. Daarbij is het interieur perfect afgestemd op de bestuurder, waarbij het standaard met leder beklede multifunctionele sportstuur centraal staat. Gebruik van hoogwaardige materialen met een aangename afwerking en sprekende accentlijsten, details in chroom en contraststiksels op het dashboard.  De hoogwaardige sportstoelen in fijn leder zorgen tevens voor zitcomfort.

Met de verschillende uitrustingen is de BMW 4 Serie Gran Coupé naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld Model M Sport, Model Sport Line, Model Luxury Line.

Pure aantrekkingskracht. Dat is de BMW 4 Serie Gran Coupé


Onze voorraad BMW 4 Serie Gran Coupé


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 4 Serie Gran Coupé

> BMW 4 Serie Gran Coupé (2020) Brochure
> BMW 4 Serie Gran Coupé (01-2020) Prijslijst


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 4 SerieBMW 4 Serie Gran Coupé