Van Poelgeest

BMW 5 Serie Touring

De BMW 5 Serie Touring is de business allrounder met uitmuntende rijeigenschappen, sportief design en maximaal comfort. Uitgerust met de modernste technieken en biedt opvallend veel ruimte. Praktische eigenschappen en optimaal rijplezier worden op unieke wijze gecombineerd en is een stijlvolle verschijning voor zowel zakelijke- als vrije tijd activiteiten.

Met de krachtige BMW TwinPower Turbo motoren , lichtgewicht constructie, uitmuntende wendbaarheid en Adaptive Modus is de BMW 5 Serie Touring volledig uitgerust voor een ultiem sportief rijplezier.

De BMW 5 Serie Touring

Leverbaar vanaf € 61.864

Netto bijtelling vanaf € 416


Private lease vanaf € 925
Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op


Ruimteconcept

Met het ruimteconcept is de BMW 5 Serie Touring uniek in zijn soort. De bagageruimte is gemakkelijk in- en uit te laden, heeft een volume van 570 liter en kan – indien nodig – worden vergroot tot 1700 liter. Met slechts een druk op de knop kunt u de achterbankleuningen ontgrendelen en geruisloos laten neerklappen, om nog meer opbergruimte creëren. De rugleuningen zijn inklapbaar in de verhoudingen 40:20:40. De hoofdsteunen op de achterbank hoeven hierbij niet gedemonteerd te worden.

De bagageruimtevloer is opvouwbaar, zodat u daaronder kleine voorwerpen kunt plaatsen en veilig uit het zicht kunt vervoeren. Ook zit er een scheidingsnet voor de bagageruimte die voorkomt dat voorwerpen vanuit de laadruimte naar voren schuiven. Deze kan zowel bij een neergeklapte- als rechtop geplaatste leuning worden gebruikt.

De bagageklep kan automatisch worden geopend of gesloten middels een toets op de autosleutel en binnenkant van de portier.

Het ruimteconcept kunt u tevens optimaliseren met nog meer functionele opbergmogelijkheden.

Separaat te openen achterruit.


Onze voorraad BMW 5 Serie Touring


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 5 Serie Touring

> BMW 5 Serie Touring (2020) Brochure
> BMW 5 Serie Touring (01-2020) Prijslijst

Ontdek de BMW 5 Serie Touring

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW 5 Serie Touring.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw auto inruilen op een BMW 5 Serie Touring?


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 5 SerieBMW 5 Serie Touring