Van Poelgeest

Nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé

Het beste van twee werelden: De BMW 8 Serie Gran Coupé combineert de power en looks van een adembenemende sportauto met het comfort van een luxe vierdeurs sedan. Aan de ene kant het athletische uiterlijk en dynamische styling, aan de andere kant de elegantie, liefde voor detail en ruimte van een sedan.

De BMW 8 Serie Gran Coupé vindt dezelfde balans op het asfalt: prestaties en sportiviteit wanneer u dat wenst, maar eveneens superieur rijcomfort voor de lange ritten. De perfecte partner voor al uw reizen.

De BMW 8 Serie Gran Coupé

Leverbaar vanaf € 114.965

Netto bijtelling vanaf € 794


Private lease vanaf € 2.095
Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op


Innovatieve luxe, klaar voor de toekomst.

De BMW 8 Serie Gran Coupé zit vol innovatieve techniek die u laat genieten van iedere meter asfalt. Van het allernieuwste bedieningconcept met spraakbediening tot het deels autonoom rijden, deze luxe sportauto maakt iedere rit persoonlijker en meer ontspannen, terwijl het rijplezier naar een nog hoger niveau wordt getilt.

“Hey BMW”
Met de BMW Intelligent Personal Assistant ondersteunt de BMW 8 Serie Gran Coupé u van tijd tot tijd. Of het nu gaat om navigatie, entertainment of functies in de auto, u spreekt en de auto voert het uit. “Hey BMW, navigeer naar het dichtstbijzijnde tankstation”.

Weer een stap naar autonoom.
De Driving Assistant Professional helpt u de juiste afstand tot uw voorganger te houden, houdt u binnen de lijnen en behoudt de gewenste snelheid. Het grootste voordeel? Een ontspannen rit en minder kans op aanrijdingen. Het systeem waarschuwt bijvoorbeeld wanneer u de rijbaan dreigt te verlaten.

BMW Intelligent Personal Assistent


Onze voorraad BMW 8 Serie Gran Coupé


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 8 Serie Gran Coupé

> BMW 8 Serie Gran Coupé (2019) Prijslijst

Ontdek de BMW 8 Serie Gran Coupé

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW 8 Serie Gran Coupé.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw auto inruilen op een BMW 8 Serie Gran Coupé?


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 8 SerieNieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé