Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Concept XM

De krachtigste BMW M ooit

De BMW Concept XM is de eerste in zijn soort en schudt het productaanbod van BMW M eens lekker op! De BMW Concept XM belooft het krachtigste BMW M model ooit te worden, niet gek met de belofte van 750 pk én 1.000 Nm koppel.

Wanneer hij in de showroom staat is nog onbekend. Maar de marktintroductie wordt verwacht aan het eind van 2022. Vanaf dat moment kunt u hem bestellen bij Van Poelgeest en onze BMW M-experts houden u graag op de hoogte in de tussentijd!

De nieuwe BMW Concept XM.

Leverbaar vanaf 2023


Neem contact met mij op
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


BMW Concept XM: zelfverzekerd en progressief design

Een debuut voor het nieuwe frontdesign dat een voorbode is voor alle modellen in de BMW topklasse. Natuurlijk springt de grote nierengrille direct in het oog: zelfverzekerd én progressief.

En er is nog een belangrijke wijziging te zien, want de koplampen zijn verdeeld over verschillende modules. De aandacht wordt getrokken door de dagrijverlichting in de bovenste modules. De grote nierengrille staat trots tussen de koplampen en heeft ook de voor BMW M typerende dubbele spijlen.

De krachtige proporties en scherpe contouren van de BMW Concept XM, accentueren het individuele karakter van de auto en vestigen vanaf het zijaanzicht de aandacht op het coupé-achtige design. De lange motorkap en de gestrekte, afhellende daklijn zorgen voor een zeer karakteristieke vorm.

Aan de achterzijde toont de Concept XM echt zijn spierballen, met extra brede wielkuipen. Daardoor ‘staat’ hij krachtig op de weg. De extreem slanke L-vormige achterlichten, dragen hier uitstekend aan bij.

Maar het gaafst, naar onze mening, zijn de iconische details die opnieuw worden geïnterpreteerd. Het BMW-embleem is onder de randen van de achtervleugel in het raam gelaserd, zoals vroeger de BMW-logo’s pronkten op de (inmiddels legendarische) BMW M1. Het is een fantastische knipoog tussen twee volledig door BMW M ontwikkelde auto’s.

De toekomst vindt u binnenin de BMW Concept XM

De BMW Concept XM herdefinieert niet alleen van buiten maar ook van binnen het BMW M-design. Het interieur biedt een onderscheidende M interpretatie van het typerende op de bestuurder gerichte cockpitdesign. De lijnen en oppervlakken van het dashboard, de middenconsole en deurpanelen creëren een sportieve ambiance. Bruin vintage-design leder en carbon slaan een brug tussen luxe en autosport.

In de cockpit zorgt een carbonvezel oppervlak voor een sportieve en exclusieve achtergrond voor de displays. Zoals u wellicht van de iX weet, heeft deze de naam BMW Curved Display. En dat is niet zonder reden; het is een scherm dat gebogen doorloopt en zo doorvloeit in de cockpit voor de bestuurder.

De focus op de prestaties van de bestuurder voorin vormt een opvallend contrast met de luxueuze, loungeachtige ambiance achterin de BMW Concept XM. Speciaal geselecteerde materialen bieden aangenaam veel comfort en een exclusief karakter, met als highlight de hemelbekleding met driedimensionale prismastructuur. Ook de Ambianceverlichting moet genoemd worden, dat in drie kleuren instelbaar is: die van BMW M.

De knipoog tussen twee échte BMW M’s.

De BMW Concept XM krachtbron: V8 en elektriciteit

De BMW Concept XM wordt voorzien van het M Hybrid aandrijfsysteem. Een unieke combinatie van een V8 én een High Performance elektromotor. Samen zijn deze motoren goed voor een maximumvermogen van 750 pk en 1.000 Nm koppel.

Zo geeft het eerste geëlektrificeerde model van BMW M duidelijk aan dat de toekomst nog steeds enorm dynamisch en vól rijplezier zit. Bovendien kan de BMW Concept XM tot 80 km volledig elektrisch rijden. Ideaal als u zonder gebrul aan wilt komen op een afspraak.

De BMW Concept XM krachtbron.

De BMW Concept XM wordt voorzien van het M Hybrid aandrijfsysteem. Een unieke combinatie van een V8 én een High Performance elektromotor. Samen zijn deze goed voor een maximumvermogen van 750 pk en 1.000 Nm aan koppel. Zo geeft het eerste geëlektrificeerde model van BMW M een duidelijk toekomstperspectief aan voor het merk. Nog altijd enorm dynamisch en vól rijplezier.

Én hij kan tot 80km volledig elektrisch rijden. Ideaal als u zonder gebrul aan wilt komen op de afspraak…


BMW Concept XM in beeld.

Bekijk de BMW Concept XM vanuit iedere hoek! U vindt hier alle vrijgegeven beelden van de BMW Concept XM. Onze BMW M-experts kunnen u ook op de hoogte houden vooral wanneer de fabrikant nieuw promomateriaal vrijgeeft.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Veelgestelde vragen over de BMW Concept XM

Wanneer wordt de BMW XM verwacht?

De BMW XM is waarschijnlijk vanaf 2023 verkrijgbaar bij Van Poelgeest BMW.

Hoeveel vermogen heeft de BMW Concept XM?

De BMW Concept XM gaat beschikken over 750pk en 1.000 Nm koppel.


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMW #1BMW Concept XM