Van Poelgeest

BMW 2 Serie Gran Coupé

Update: 24-7-2019

De pre-productiemodellen van de allereerste BMW 2 Serie Gran Coupé ondergaan op dit moment hun laatste tests, voorzien van een opvallende camouflage. Op deze manier wordt er al steeds meer duidelijk over het uiterlijk van deze “kleine” Gran Coupé. Op de Los Angeles Auto Show in november zal hij zijn “camouflage-pak” uittrekken, tot die tijd delen wij graag onderstaande foto’s met u.


Update: 20-3-2019

BMW kondigt een nieuw model aan; een vierdeurs coupé. De BMW 2 Serie Gran Coupé zal zijn debuut maken tijdens de Los Angeles Auto Show in november 2019. Tegen de lente van 2020 zal deze nieuwe premium compact op de Nederlandse wegen verschijnen.

BMW heeft in het hogere segment al veel succes met de vierdeurs coupé. Denk aan de BMW 4 Serie Gran Coupé en de BMW 6 Serie Gran Coupé welke zijn vervolg gaat vinden in de BMW 8 Serie Gran Coupé. Binnenkort is deze kenmerkende carrosserievorm voor het eerst te zien in een BMW in het premium compacte segment.

De BMW 2 Serie Gran coupé is gebaseerd op het nieuwste platform en deelt diverse technologische ontwikkelingen met de nieuwe BMW 1 serie, die eveneens in de loop van dit jaar verschijnt.

Gegarandeerd 4% bijtelling

Overzicht

BMW M8 Coupé en M8 Cabrio

HomeBMWNieuwsBMW 2 Serie Gran Coupé