bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW ConnectedDrive Deals 2021: digitale producten en diensten tegen een scherpe prijs

BMW ConnectedDrive Deals 2021: digitale producten en diensten tegen een scherpe prijs

De ConnectedDrive diensten en de producten waarvan de hardware af-fabriek reeds is ingebouwd, de Functions on Demand, worden steeds populairder bij BMW-rijders. Een voorbeeld daarvan is Real Time Traffic Information, die de actuele verkeerssituatie onderweg in de gaten houdt.
Ook de Functions on Demand, zoals de Active Cruise Control, wordt alsmaar populairder. In Nederland is vooral de BMW Drive Recorder populair, die het mogelijk maakt om onderweg handmatig of automatisch opnamen rond de auto te maken met de camera’s waarvan de auto is voorzien.

Extra korting

Van 24 tot en met 30 november biedt BMW de ConnectedDrive producten en diensten tegen een scherpere prijs aan, waardoor nog meer BMW-rijders hiervoor kunnen kiezen. Het merk geeft tijdens deze periode 20% korting op veel digitale producten en diensten. Een voorbeeld daarvan zijn de onlangs gepresenteerde Connected Booster-pakketten, die de belangrijkste diensten voor zorgeloos rijplezier bevatten en al 50% voordeliger waren dan de voormalige Connected Pakketten. In het kader van de ConnectedDrive Deals krijgen BMW-eigenaren 10% extra voordeel op deze pakketten. De digitale producten of diensten over-the-air worden aangeschaft via de Store, waarna ze in de auto worden geactiveerd. Vervolgens kunnen klanten direct gebruikmaken van hun aankoop.

Via de ConnectedDrive Store kunnen BMW-berijders ook profiteren van speciale actietarieven voor BMW Service Inclusive onderhoudscontracten. Zij betalen dan eenmalig een vast bedrag en kunnen dan vervolgens vijf jaar lang of tot 100.000 km regulier onderhoud laten uitvoeren.

De ConnectedDrive Deals waren in 2020 in Nederland al een groot succes succes. Met name het BMW Service Inclusive aanbod, het Connected Booster Package en de grootlichtassistent waren erg in trek.


De ConnectedDrive Deals passen perfect in de digitalisatiestrategie van BMW Group. Er zijn verschillende functies die na aanschaf aan een BMW toegevoegd kunnen worden. Zo kunnen BMW-bezitters hun auto hun BMW personaliseren en afstemmen op hun persoonlijke wensen.

Emissievrije stadscentra: BMW eDrive Zones nu beschikbaar in 138 Europese steden.

Overzicht

50-jarig jubileum BMW M GmbH nadert snel

HomeBMWNieuwsBMW ConnectedDrive Deals 2021: digitale producten en diensten tegen een scherpe prijs