Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Lifestyle lanceert GOODS WITH FREUDE-collectie: duurzaam, individueel en minimalistisch.

BMW Lifestyle lanceert GOODS WITH FREUDE-collectie: duurzaam, individueel en minimalistisch.

Doordachte details, subtiele styling, duurzaam materiaal: BMW heroriënteert zijn lifestyle-collectie met de productlijn GOODS WITH FREUDE. Alle collectiestukken zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame en grondstof-besparende materialen en kenmerken zich door een tijdloos kleurenpalet. Sjaals, sokken, topjes en rokjes kunnen naar wens gecombineerd worden. Ze onderstrepen de individuele stijl van de drager en benadrukken tegelijkertijd de duurzaamheid. Zo bewijst BMW Lifestyle dat kwaliteit niet schreeuwerig hoeft te zijn om op te vallen.

BMW Lifestyle heeft gekozen voor eersteklas materialen en een minimalistisch design. Deze casual, impactvolle lijn is gecreëerd in samenwerking met licentiepartner stichd. De premium kleding is gemaakt van duurzame materialen. Biologisch katoen is gebruikt voor de T-shirts, terwijl Re:Down gerecycled dons en veren zijn gebruikt voor de voering en de sjaals.

De collectie is gericht op een jongere doelgroep en lifestyle-liefhebbers: kunstenaar Joshua Vides koos bewust voor een ingetogen kleurenpalet voor de exclusieve 12-delige capsulecollectie, volgens het principe van ingetogen cool. Zijn ontwerp is geïnspireerd op de straatkunst van de Amerikaanse westkust en de lowrider-scene.

Voor elk moment

GOODS WITH FREUDE biedt de perfecte kledingstukken voor elke dag, elke stemming en elk moment. Daartoe behoort de zachte MICRO DOT SWEAT CREWsweater van 100 procent biologisch katoen met minimalistisch geborduurd FREUDE-merk op de mouw, een bijzonder kenmerk van de collectie. De logo’s van BMW en FREUDE zijn een elegant kenmerk van de collectiestukken. De FREUDE-sjaal en de FREUDE-monteurspet onderstrepen het minimalistische ontwerp en de missie van de collectie om stukken te leveren die naar wens gecombineerd kunnen worden. Maar misschien wordt de speelse FREUDE CREW SOCK met diagonale branding wel het nieuwe favoriete product van Gen Z fashionista’s.

Eerbetoon aan BMW-identiteit

Het FREUDE MECHANICS jack is een eerbetoon aan de identiteit van BMW en een statement piece van de collectie. Hiermee heeft GOODS WITH FREUDE een nieuwe weg ingeslagen, weg van klassieke merchandise producten en naar een eigentijdse collectie.

Het INSULATION GILET vest en het INSULATION JACKET zijn gemaakt van 100 procent gerecycled nylon en hebben een voering van 100 procent Re:Down en een waterafstotende laag voor vochtige, koude dagen. De collectie bevat ook eenvoudige klassiekers zoals T-shirts, poloshirts en comfy hoodies. De stijl belichaamt een combinatie van sportiviteit en chic, die werkt voor zowel ingetogen zakelijke outfits als sportieve vrijetijdslooks. De combinatie van eigentijds design, duurzame materialen en het streven naar kwaliteit en duurzaamheid loopt als een rode draad door de gehele collectie.

BMW 3.0 CSL 2022 - Wedergeboorte van een legende

Overzicht

Enorme drive: Winnaars van de BMW Group Award for Social Responsibility 2022

HomeBMWNieuwsBMW Lifestyle lanceert GOODS WITH FREUDE-collectie: duurzaam, individueel en minimalistisch.