bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW X3M en X4M

Update: 11-2-2019

De BMW X3M en BMW X4M prijzen zijn bekend! Deze nieuwe krachtpatsers zullen 480pk en 600 Nm koppel hebben en zijn vanaf de lancering óók beschikbaar als Competition uitvoering.

𝗕𝗠𝗪 𝗫𝟯𝗠: € 135.995
𝗕𝗠𝗪 𝗫𝟰𝗠: € 138.415

Bekijk de BMW X3M Bekijk de BMW X4 M


Update: 11-2-2019

BMW M breidt het aanbod van high-performance modellen uit. En dat doen zij niet zomaar, maar met de BMW X3M en BMW X4M. Twee nieuwe krachtpatser, tot de nok toe gevuld met vermogen. Dankzij de nieuwe M TwinPower Turbomotor, voorzien van zes cilinders en 3.0 liter inhoud, beschikken beide modellen over 480PK vermogen en 600Nm koppel. Voorzien M xDrive hebben deze sportieve all-rounders

Ook bijzonder, vanaf de lancering zijn beide auto’s als competition uitvoering leverbaar. Wat je daarvoor terugkrijgt? Onder meer 30PK extra.


Update: 11-2-2019

Terwijl er steeds meer beelden verschijnen van de gecamoufleerde BMW X3M en BMW X4M worden wij steeds ongeduldiger. Medio september mogen we deze nieuwe M’s verwelkomen in onze showroom!


Update: 10-9-2018

BMW M breidt het aanbod van high-performance SAV’s en SAC’s uit – De BMW X3 M en BMW X4 M beleven hun publiekspresentatie.

Tijdens het weekend van 7 tot 9 september was de Duitse Nürburgring niet alleen het toneel van de DTM races, maar ook van een bijzonder publieksdebuut. De BMW X3 M en BMW X4 M prototypes maakte hun eerste meters op een circuit waar auto’s als deze thuis horen.

Grote luchtinlaten aan de voorzijde, specifieke M-details en een in de achterbumper geïntegreerd uitlaatsysteem met vier uitlaatpijpen zijn vanzelfsprekend. Een uniek technologisch hoogtepunt van de BMW X3 M en BMW X4 M is de nieuw ontwikkelde, hoogtoerige zescilinder-in-lijn motor met M TwinPower Turbo. De specifieke afstelling van de M xDrive-technologie zorgt voor een constante, superieure en prestatiegerichte overdracht van het vermogen naar de vier wielen. “Met hun karakteristieke M-kenmerken zetten de BMW X3 M en BMW X4 M de nieuwe maatstaf op het gebied van rijdynamiek in hun segment”, zegt Frank van Meel, president BMW M GmbH.

Met de lancering van deze nieuwe Sport Activity Vehicle (BMW X3 M) en Sports Activity Coupé (BMW X4 M) zet BMW M superieure auto’s op de markt, die garant staan voor rijplezier.

BMW gaat voortvarend verder met elektrificatie

Overzicht

BMW 7 Serie nu bij Van Poelgeest

HomeBMWNieuwsBMW X3M en X4M