Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW X5M en X6M

BMW X5M & X6M

BMW M onthult de derde generatie van zijn nieuwste high-performance Sports Activity Vehicle (SAV) en Sports Activity Coupé (SAC) modellen. Deze BMW X modellen staan bekend om hun superieure prestaties gecombineerd met veelzijdigheid, extrovert design en moderne luxe.

X5M

Superieur op ieder gebied: de BMW X5 M Modellen manifesteren hun leiderschap in krachtige proporties, exclusief M design en buitengewone prestaties. Ervaar de vier extraverte Sports Activity Vehicles (SAV): de modellen BMW X5 M50i en BMW X5 M50d maken indruk met hun unieke combinatie van prestaties, comfort en efficiëntie. De BMW X5 M met M xDrive inspireert met een luxueus interieur en rijdynamiek die wordt bepaald door autosportgenen. Een met adrenaline geladen rijervaring die nog een boost krijgt in de nog krachtiger en flamboyante BMW X5 M Competition met M xDrive.

Prijzen

X5M: € 202.916

X5M Competition: € 216.416

Ontdek meer

 

______________________________________________________________________________________________________________________________

X6M

Superieur op ieder terrein: de BMW X6 M Modellen laten met buitengewone rijdynamiek, expressief M design en ongeëvenaarde wendbaarheid hun extraverte dominantie zien. Ontdek de vier extraverte Sports Activity Coupés (SAC): de modellen BMW X6 M50i en BMW X6 M50d maken indruk met hun unieke combinatie van prestaties, comfort en efficiëntie. De BMW X6 M met M xDrive inspireert met een luxueus interieur en rijdynamiek die wordt bepaald door autosportgenen. Een met adrenaline geladen rijervaring die nog een boost krijgt door de nog krachtiger en flamboyante BMW X6 M Competition met M xDrive.

Prijzen

X6M: € 203.216

X6M Competition: € 218.836

Ontdek meer

 

BMW 4 Serie Coupé

Overzicht

BMW X1 xDrive25e PHEV

HomeBMWNieuwsBMW X5M en X6M