Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW X1 xDrive25e PHEV

BMW X1 xDrive25e PHEV vanaf april 2020 bij Van Poelgeest

Voor het eerst is de BMW X1 ook leverbaar als plug-in hybrid! De hybride BMW X1 xDrive25e profiteert van de allerbeste BMW-technologie. De 3-cilinder benzinemotor werkt feilloos samen met de elektromotor om de compacte SUV aan te drijven. Met meer vermogen en diverse rijstanden, inclusief volledig elektrisch rijden wat superhandig is voor de Nederlandse binnensteden. Volgens de nieuwe WLTP-meting kan de X1 tot wel 57 kilometer volledig elektrisch rijden!

De BMW X1 xDrive25e heeft een speciaal ontwikkelde 1.5 liter 3-cilinder TwinPower Turbo benzinemotor die de voorwielen aandrijft. De elektromotor drijft de achterwielen aan met een vermogen van 95 pk. Gecombineerd leveren de twee motoren de BMW X1 220 pk vermogen en een 385 Nm koppel. Een topsnelheid van 192 km/u is zelfs geregistreerd!

Omdat de benzinemotor en elektromotor naadloos beide assen aandrijven, heeft de hybride BMW X1 het predicaat xDrive gekregen. Intelligent energiemanagement is ook een van de pijlers van het BMW eDrive concept. Daarom heeft de BMW X1 xDrive25e een verbluffend laag brandstofverbruik tot wel: 1,9 liter per 100 km!

Volledig elektrisch rijden is ook een rijstand die u kunt instellen. Volgens de nieuwe WLTP-meting kunt u tot wel 57 kilometer volledig elektrisch rijden. Ideaal voor milieuvriendelijke binnensteden in Nederland, maar ook voor korte afstanden en tijdens het parkeren.

Ontdek meer

 

BMW X5M en X6M

Overzicht

BMW i Hydrogen Next: Waterstof heeft de toekomst

HomeBMWNieuwsBMW X1 xDrive25e PHEV