Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW X1 xDrive30e

BMW X1 nu met innovatieve Plug-in Hybride technologie

De hybride BMW X1 xDrive30e profiteert van de allerbeste BMW-technologie. De 3-cilinder benzinemotor werkt feilloos samen met de elektromotor om de compacte SUV aan te drijven. Met meer vermogen en diverse rijstanden, inclusief volledig elektrisch rijden wat superhandig is voor de Nederlandse binnensteden.

De nieuwe BMW X1 xDrive30e is binnenkort te bestellen bij Van Poelgeest. Wanneer de prijzen bekend gemaakt worden door BMW zullen wij deze hier communiceren.

De BMW X1 xDrive30e

Vanaf prijzen voor de nieuwe BMW X1 xDrive30e worden binnenkort bekend gemaakt.BMW X1 xDrive30e exterieur

De BMW X1 xDrive30e is net als zijn traditionele broers een schoonheid om te zien. U kunt het natuurlijk aan BMW overlaten om een compacte SUV er sportief, dynamisch en luxe uit te laten zien!

De BMW X1 xDrive30e Plug-in Hybride is qua uiterlijk bijna identiek aan de benzine- en dieselvarianten van de X1. De nierengrille is zichtbaar groter gemaakt zodat het model gelijk wordt getrokken met de nieuwste BMW-generatie. De X1 oogt ook agressiever door zijn golvende lijnenspel in het exterieur en de vernieuwde LED-dagrijverlichting helpt daaraan mee.

Omdat de BMW X1 een van de populairste modellen in Nederland is, mag iedereen weten dat u er in eentje rijdt! Daarom heeft de BMW X1 xDrive30e ook instaplichten die het X1-logo op de grond projecteren wanneer u een deur opent. Exclusief bij de Plug-in Hybride BMW X1, komt akoestische voetgangersbescherming. Bij snelheden tot 30 km/u zendt de auto een waarschuwingsgeluid uit zodat voetgangers en fietsers weten dat u eraan komt.

Het aansluitpunt voor opladen zit bij de BMW X1 xDrive30e achter het linker voorpaneel. Elegant ontworpen in het exterieur en de positie biedt ook nog eens extra bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Schakel moeiteloos tussen de verschillende rijstanden.

BMW X1 xDrive30e in diverse modelvarianten leverbaar

Een van de knapste prestaties van BMW is dat het accupakket vrijwel onzichtbaar is weggewerkt in de bodem van de X1 xDrive30e. U geniet nagenoeg van hetzelfde interieur als bij de benzine- en dieselmodellen. Tegelijkertijd profiteert u van de hybride aandrijving en de verschillende rijstanden die gewoon via de boordcomputer ingesteld kunnen worden.

Verder is de BMW X1 Plug-in Hybride voorzien van de volledige standaarduitrusting, waaronder een 10,25 inch infotainmentscherm, met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel en regensensoren. Daarbij komt voor de hybride standaard twee-zone airconditioning. Waarbij de bestuurder en bijrijder hun persoonlijke klimaat kunnen instellen.

Een luxere uitrusting voor de BMW X1 xDrive30e kunnen wij ook aan u leveren. De Plug-in Hybride komt net als de andere uitvoeringen in diverse modelvarianten. De Model xLine en Model Sport Line voegen sportieve details toe en nog meer comfort. Voor het meest luxe interieur is er de Model M Sport met exclusieve BMW M details!


Nieuwe hybride technologie in de BMW X1 xDrive30e

Ontdek de sportieve, bijzonder efficiënte en hybride BMW X1. De nieuwe BMW X1 xDrive30e.

De ongelofelijke veelzijdigheid van de BMW X1 is ook te zien in de Plug-in Hybrid varianten. De BMW X1 xDrive30e combineert de kracht van een 3-cilinder benzinemotor met die van een elektromotor. Samen genereren ze 326 pk vermogen u kunt zelfs voor lange tijd volledig elektrisch rijden (89 km). Dat bepaalt u helemaal zelf via de gemoderniseerde boordcomputer van de nieuwe BMW X1. Zo profiteert u met de BMW X1 xDrive30e van het beste van beide werelden. Optioneel zijn de benzine- en dieselvarianten van de BMW X1 ook met Mild Hybrid Technologie leverbaar

De nieuwe X1 xDrive30e in cijfers:

  • Vermogen: 220kW / 326pk
  • Acceleratie: 0-100 km/h in 5,7 seconden
  • Actieradius: 89km
  • Bagageruimte: 490 liter

BMW X1

Interesse in een BMW X1 met een volledige benzine of diesel aandrijving?

Eenvoudige toegang tot de laadaansluiting

BMW X1 xDrive30e laadmogelijkheden

De auto laden is met de BMW X1 xDrive30e makkelijker dan ooit gemaakt. BMW heeft de aansluiting aan de linker voorzijde van de X1 geplaatst, zodat u eenvoudig toegang heeft. De BMW X1 xDrive30e kunt u thuis gewoon aan uw stroomnetwerk koppelen. Naast een gewoon stopcontact is de Plug-in Hybride laadbaar via laadstations, openbare laadpalen en snellaadpunten. Van Poelgeest biedt de installatie van een BMW i Wallbox aan: een op maat gemaakt laadstation voor elektrische BMW-modellen. Met de i Wallbox is de BMW X1 xDrive30e in 3,5 uur volledig opgeladen!


BMW X1 xDrive30e in beeld

De BMW X1 xDrive30e is een van de meest sportieve compacte SUV’s op de markt. Het uiterlijk is volledig in lijn met de nieuwste generatie BMW-modellen. Bekijk de prachtige Plug-in Hybride hier of bezoek een Van Poelgeest BMW-dealer en ervaar de X1 van dichtbij. Neem contact op met onze BMW-experts om een afspraak voor een proefrit te maken.


BMW X1 xDrive30e prijzen en brochures

De prijzen van de nieuwe BMW X1 xDrive30e worden binnenkort bekend gemaakt door BMW. Uiteraard zullen wij de prijzen hier communiceren wanneer deze bekend zijn.

Benieuwd naar wat er nu al bekend is over de nieuwe BMW X1 hybride?


Uw auto inruilen op een BMW X1 xDrive30e?

FAQ

Wat is de prijs van de BMW X1 xDrive30e?

De prijs van de BMW X1 xDrive30e is nog niet bekend. Ontdek wat we wel al weten over de nieuwe BMW X1 hybride variant bij Van Poelgeest BMW

Waar kan ik de specificaties vinden van de BMW X1 xDrive30e?

Lees alles over de specificaties van de BMW X1 hybride qua aandijving, prestaties, verbruik, veiligheid, comfort en nog veel meer bij Van Poelgeest BMW.

Wanneer wort de BMW X1 xDrive30e leverbaar?

Vanaf november verwachten wij dat de BMW xDrive30e in november 2022 te bestellen is. De levering zal dan begin 2023 volgen. Ontdek de hybride BMW X1 bij Van Poelgeest.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWDe nieuwe BMW X1BMW X1 xDrive30e