Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW X7

update: 17-10-2018

BMW X7 Aangekondigd

De nieuwe BMW X7 koppelt de uitstraling, exclusiviteit en interieurruimte van een luxe topmodel aan het veelzijdige karakter van een Sports Activity Vehicle.

Het nieuwe, grootste BMW X model is 5,15 meter lang, 2 meter breed en heeft een hoogte van 1,80 meter. Qua design zie je een extreem prominente voorzijde, grote ramen, een grote bodemvrijheid en een lange daklijn. Ook opvallend, de achterklep is in twee delen te openen. Een uniek detail is het volledig nieuwe Sky Lounge panoramadak met meer dan 15.000 verlichte grafische patronen.

Vanaf mei 2019 bij Van Poelgeest, ontdek hem nu online.

Bekijk de BMW X7

________________________________________________________________________________________

In september 2017 werd de BMW Concept X7 iPerformance tijdens de internationale autotentoonstelling IAA 2017 in Frankfurt gepresenteerd. BMW liet de wereld niet alleen kennismaken met een nieuw modelconcept voor het topsegment, het model is een compleet nieuwe vorm van luxe. In het najaar van 2018 staat de BMW X7 bij Van Poelgeest in de showrooms. Het definitieve design is nog niet vrijgegeven. Recent werden onderstaande beelden gemaakt bij de BMW fabriek in Spartanburg (USA) van de pre-productie BMW X7. Momenteel wordt de nieuwe BMW X7 uitvoerig getest op verschillende terreinen.

Meer over de BMW X7

 

 

BMW Vision iNEXT

Overzicht

BMW 3 Serie: In gesprek met Adrian van Hooydonk

HomeBMWNieuwsBMW X7