Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

De 128ti is de nieuwe Turismo Internazionale van BMW

Nu de laatste testrondes achter de rug zijn, is het tijd om BMW’s nieuwe hot hatch officieel te onthullen. Dit is de bijzonder sportieve BMW 128ti.

Na iconische modellen als de 2002TI en de 325ti, is het nu aan de 1 Serie om het ti-label nieuw leven in te blazen. Dat BMW niet over een nacht ijs is gegaan, zie je direct. Niet alleen aan de optische kenmerken, maar ook aan de indrukwekkende cijfers.

Ongefilterd rijplezier

De 128ti beschikt over BMW’s TwinPower Turbo technologie, en perst er maar liefst 265 pk uit. Daarmee accelereert u in slechts 6,1 seconden naar de 100 km/u.

Dankzij het M Sportonderstel gaat u snaarstrak door elke bocht. Spreekt u alle 265 pk’s aan, dan zorgt het limited-slip differentieel ervoor dat al het vermogen overgebracht wordt op het asfalt. Een ongefilterde rijervaring is gegarandeerd. Keer op keer.

Sportieve optische kenmerken BMW 128ti

De BMW 128ti beschikt over unieke optische kenmerken. De sportieveling wordt standaard uitgerust met rode accenten op de voorbumper, achterbumper, sideskirts (met tevens rood ti-logo) en de remklauwen. Gaat u voor de uitdagende carrosseriekleur Melbourne Rot of Misano Blau, dan worden de accenten op de bumpers en sideskirts in het zwart uitgevoerd.

Stap vervolgens in en u kom terecht in een interieur die barst van de sportiviteit. De standaard geleverde sportstoelen zijn voorzien van rode accenten. Exclusief voorbehouden aan de 128ti. Overal in het interieur vindt u rode stiksels terug. Zelfs de vloermatten zijn voorzien van een rode bies. Om het geheel af te maken, prijkt op de middenarmsteun een gestikt ti-logo.

Geen twijfel mogelijk. De BMW 128ti staat volledig in het teken van sportiviteit en rijplezier. Precies zoals u mag verwachten van BMW’s ti-label.

Kom proefrijden bij Van Poelgeest

Met een vanafprijs van € 49.990,- is de 128ti € 9.229,- voordeliger dan de M135i xDrive. De nieuwe ti is tevens 80 kilo lichter, wat een positief effect heeft op de rijervaring.

Wilt u zelf de BMW 128ti ervaren? Maak alvast een afspraak bij uw vertrouwde Van Poelgeest vestiging.

BMW Group: 7 Principes voor AI

Overzicht

De nieuwe sportieve BMW X2 M Mesh Edition

HomeBMWNieuwsDe 128ti is de nieuwe Turismo Internazionale van BMW