bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

De nieuwe sportieve BMW X2 M Mesh Edition

De op de BMW X2 M Sport gebaseerde BMW X2 M Mesh Edition onderscheidt duidelijk zich van de concurrentie! Voorzien van stijlvolle designdetails en een unieke uitrusting moet de M Mesh Edition een jeugdige en actieve doelgroep aanspreken. De marktintroductie van de BMW X2 M Mesh Edition is november 2020. Én hij wordt leverbaar tegen een meerprijs van € 4.995,- in combinatie met de Executive of High Executive uitvoering.

Met of zonder oranje

Door de hoogglanzende zwarte BMW M nierengrill, met driedimensionaal Mesh effect die geïnspireerd is op de autosport, én de nieuwe kleur Frozen Black-Brown is de nieuwe BMW X2 M Mesh Edition een opvallende verschijning. De bumperinzetten, panelen op de portieren, dorpels en de wielkuiplijsten zijn herkenbaar door de mokka-achtige tint van de kleur Frozen Black-Brown, welke specifiek voor deze uitvoering is gelanceerd.

De oranje stickers passen perfect bij de nieuwe metallic carrosseriekleur Brooklyn Grey. Deze kleur is exclusief voor de M Mesh Edition. Indien gekozen wordt voor een andere carrosseriekleur zijn de stickers uitgevoerd in zwart. Indien gewenst kan de nieuwe X2 M Mesh Edition ook zonder stickers geleverd worden.

Mokka met een vleugje oranje

De X2 Mesh Edition is voorzien van het nieuwe frontdesign van de BMW X2, inclusief LED koplampen met geïntegreerde mistlampen. Eventueel kan er gekozen worden voor adaptieve LED koplampen en BMW Individual verlichting ‘Shadow Line’. Een nieuwe toevoeging aan de standaarduitrusting van de M Mesh Edition is de projectie van het X2 logo vanuit de buitenspiegel aan de bestuurderszijde. Had u trouwens ook al de nieuwe 19 en 20 inch BMW M wielen gezien? Deze zijn voorzien van gekleurde accenten, die overeenkomen met de stickers.

Het lederen interieur is standaard uitgevoerd in twee kleuren. Een opvallende kleurcombinatie is het Mokka-kleurig leder met Alcantara in Anthrazit en oranje contraststiksel op de zitplaatsen. BMW Individual hemelbekleding, M pedalen, met leder bekleed M Sportstuurwiel en een autosleutel met exclusieve M herkenningsfunctie zijn standaard. Het dashboard, middenconsole, vloermatten zijn ook voorzien van het oranje stikwerk zoals op de stoelen. In de deurstijlen maken de instaplijsten met opschrift “Edition” duidelijk dat het gaat om de X2 Mesh Edition.

Veel motoren beschikbaar

Er is keuze uit drie dieselmotoren met vermogens van 150 tot 231 pk, twee benzinemotoren met 136 en 178 pk en een plug-in aandrijving. Afhankelijk van de gemaakte keuze kan er gekozen worden uit voor- en vierwielaandrijving en een handgeschakelde of een automatische transmissie.

November 2020 staat de opvallende BMW X2 M Mesh Edition bij ons in de showroom. Komt u hem ook even bekijken?

De 128ti is de nieuwe Turismo Internazionale van BMW

Overzicht

BMW iX3 productie van start

HomeBMWNieuwsDe nieuwe sportieve BMW X2 M Mesh Edition