Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

De BMW i3 For the Oceans Edition

Met de BMW i3 For the Oceans Edition draagt ú bij aan plasticvrije oceanen

BMW heeft een speciale uitvoering van de i3 gelanceerd: de BMW i3 For the Oceans edition. Met deze gelimiteerde i3 zet BMW een volgende stap in duurzaamheid.

Met de aanschaf van een BMW i3 For the Oceans edition, draagt u persoonlijk bij aan een schonere wereld. BMW doneert namelijk 1.000 euro aan een organisatie die zich inspant om onze oceanen plasticvrij te maken.

Gerecyclede materialen in het interieur
De BMW i3 is standaard al bijzonder duurzaam. Zo bestaat de stoelbekleding voor 34% uit gerecyclede PET-flessen en de vloermatten deels uit gerecyclede visnetten.

De i3 is dan ook de meest duurzame elektrische auto van dit moment. Naast de duurzame materialen, wordt de i3 ook nog eens in een hypermoderne fabriek gebouwd. Deze draait op 100% duurzame windenergie, opgewekt door eigen windturbines.

Standaard zeer rijk uitgeruste BMW i3
Dat duurzaamheid niet saai hoeft te zijn, bewijst deze i3 met zijn zeer rijke standaarduitrusting. De i3 For the Oceans edition wordt standaard geleverd met drie pakketten.

In het interieur vindt u standaard het Comfort Pack Advanced en het Connectivity pakket, wat onder andere bestaat uit een multifunctioneel stuurwiel, automatische airconditioning, cruise control, navigatiesysteem Professional en Real Time Traffic Information.

Het exterieur wordt aangekleed met het Sportpakket. De i3 is daarmee uitgerust met onder andere uit 20” velgen, bredere wielkuipen en een verlaagd onderstel.

Dat laatste benadrukt nog maar eens het sportieve rijgedrag wat u van BMW gewend bent.

(Tekst loopt door onder foto’s)

Exclusief voor Nederland
Deze exclusieve versie is te herkennen aan het ‘For the Oceans’ logo onder de A-stijl. Maar ook aan de binnenkant wordt u eraan herinnert dat u iets bijzonders rijdt.

De Eucalyptus houten inleg wordt gekenmerkt door een lasergravure van het ‘For the Oceans’ logo. Kijkt u omlaag, dan valt uw oog al snel op de vloermatten met ‘For the Oceans’ stiksels.

Nu te bestellen bij van Poelgeest
Deze exclusieve BMW i3 heeft een fiscale waarde van € 44.995,- en rijdt u tegen een bijtelling van slechts 8%. Tevens komt deze uitvoering in aanmerking voor de subsidie van € 4.000,- wanneer u de i3 particulier aanschaft.

U bestelt de BMW i3 For the Oceans edition vanaf vandaag bij van Poelgeest. Wacht niet te lang, want er worden slechts 100 exemplaren gebouwd.

Primeur: BMW is eerste autofabrikant met iPhone autosleutel

Overzicht

Uniek: de BMW 8 Serie "Golden Thunder"

HomeBMWNieuwsDe BMW i3 For the Oceans Edition