Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Uniek: de BMW 8 Serie “Golden Thunder”

Uniek: de BMW 8 Serie “Golden Thunder”

Eerder vandaag presenteerde BMW AG een speciale editie van de BMW 8 Serie: “Golden Thunder”. En die naam draagt hij niet voor niets. De auto is door BMW Individual van binnen en buiten voorzien van goudkleurige accenten. Absoluut uniek, iets waar BMW Individual goed in is. Voor wie het nog niet wist: BMW Individual is de afdeling die in de fabriek de meest bijzondere auto’s, volledig naar wens van de klant, aanpakt. Van speciaal slangenleer in het interieur tot een speciaal gemengde exterieurkleur; alles is mogelijk.

Wat het meeste opvalt in de “Golden Thunder” zijn de goudkleurige spiegelkappen en striping over zijkant. De velgen zijn “origineel”, tussen haakjes, want ook deze zijn goudkleurig gespoten. De lakkleur van deze speciale editie is in twee kleuren leverbaar, zwart en zwart. Of eigenlijk Sapphire Black (glans) of Frozen Black Metallic (matte). In het interieur is er ook genoeg goud te vinden. De middentunnel is afgewerkt met metaal met gouden gloed. Exact dezelfde kleur vindt u terug in de stiksels en het embleem in de hoofdsteun.

De BMW 8 Serie Coupé, Cabrio én Gran Coupé zijn leverbaar als “Gold Thunder Edition”. Qua motoren is er keuze uit een 840i, M850i en 840d, allen met vierwielaandrijving. Vooralsnog zijn de prijzen nog niet bekend, maar wel hebben wij vernomen dat er vier exemplaren naar Nederland komen. Absoluut uniek.

De BMW i3 For the Oceans Edition

Overzicht

Maak kennis met de vernieuwde BMW M5

HomeBMWNieuwsUniek: de BMW 8 Serie “Golden Thunder”