Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

De BMW X7 Dark Shadow, een duistere diamant.

De BMW X7 Dark Shadow Edition, een duistere diamant.  
Met de introductie van de gelimiteerde BMW X7 Dark Shadow Edition geeft BMW luxueus rijden een geheel nieuwe dimensie. De eerste SUV, of Sports Activity Vehicle (SAV) zoals we hem bij BMW noemen, in zijn segment met een opvallende verschijning en uitmuntend comfort gecombineerd met de kenmerkende sportieve flair van BMW. Met zijn unieke BMW Individual design en kenmerkende uitrusting onderstreept de BMW X7 Dark Shadow Edition zowel het sportieve uiterlijk als de luxe ambiance.

Gelimiteerde oplage
Zijn unieke design en uitrusting van zowel het exterieur als interieur geven de BMW X7 Dark Shadow Edition de kenmerken voor een echt collectorsitem. Productie staat gepland voor augustus 2020 in de BMW-fabriek in Spartanburg / VS en zal in een beperkte oplage van 500 stuks geproduceerd worden, waarvan er 3 naar Nederland komen!

BMW Individual heeft zich uitgeleefd.
Het meest opvallende kenmerk van de Dark Shadow Edition is de speciale BMW Individual lakkleur Frozen Artic Grey metallic. Het is de eerste keer dat BMW deze speciale lak aanbiedt op een van zijn X-modellen. Deze bijzondere lakkleur zal tevens worden toegevoegd aan het assortiment voor de BMW X6 en de BMW X5.

De unieke BMW Individual lakkleur van de BMW X7 Dark Shadow Edition wordt aangevuld met passende details. Naast de donkere omlijsting van de zijruiten, de B- en C-Stijlen en de buitenspiegelvoeten, is ook een glans zwarte afwerking aangebracht op de BMW-nierengrille, de Air Breathers en de uitlaatpijpen van het uitlaatsysteem. Dit alles zorgt voor een subtiel contrast met de matte carrosserievlakken. Een ander exclusief kenmerk van de BMW X7 Edition Dark Shadow zijn de 22 inch lichtmetalen velgen in V-spaakdesign met een matzwarte afwerking. De geweldige prestaties van de aandrijflijn gaan gepaard met het krachtige geluid van het M sportuitlaatsysteem wat zorgt voor een unieke rijbeleving.

De BMW X7 Dark Shadow is leverbaar met zes of zeven zitplaatsen. Het interieur is ook aangepakt door BMW Individual en voorzien van elektrische comfort-voorstoelen en volledig lederen BMW Individual Merino-bekleding in de tweekleurige variant Night Blue / Black. De hemelbekleding is afgewerkt met alcantara. 

Verschillende lakkleuren.
Naast de Frozen Arctic Grey metallic-versie lakkleur die exclusief beschikbaar is voor de BMW X7 Edition Dark Shadow, worden vanaf augustus 2020 andere speciale BMW Individual-afwerkingen lakkleuren toegevoegd aan het modellengamma. Dit betekent dat de BMW X7, BMW X6 en BMW X5-modellen nu ook geleverd kunnen worden in de kleuren in Urban Green en Grigio Telesto metallic.

Nieuwe M Performance Parts voor de BMW 5 Serie en BMW M5

Overzicht

De nieuwe BMW iX3, volledig elektrisch en klaar voor de toekomst.

HomeBMWNieuwsDe BMW X7 Dark Shadow, een duistere diamant.