Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Nieuwe M Performance Parts voor de BMW 5 Serie en BMW M5

Groot aanbod M Performance onderdelen voor de nieuwe 5 serie, M5 en M5 Competition.
Met de lancering van de nieuwe BMW 5 Serie, M5 en M5 Competition komt BMW met een uitgebreid scala aan BMW M Performance onderdelen voor BMW’s nieuwste modellen. Deze accessoires voegen extra sportieve accenten toe op het gebied van design, rijdynamiek en prestaties en versterken het sportieve karakter van deze modellen. Alle accessoires die ontwikkeld zijn door BMW M zijn afgestemd op het specifieke sportieve karakter, en voldoen ook aan de functionele eisen op het gebied van gewichtsbesparing en aerodynamica. De meeste M Performance onderdelen zullen direct na de lancering van de nieuwe modellen beschikbaar zijn.

Motorsport-DNA van BMW zichtbaar
Dankzij talrijke BMW M Performance onderdelen van hoogwaardig carbon is het motorsport-DNA van BMW permanent zichtbaar, zelfs buiten het circuit. De M Performance frontbevestiging aan beide zijden en de M Performance frontsplitter van hoogwaardig materiaal zorgen voor een sportieve uitstraling aan de voorzijde. Naast een grill-omlijsting in hoogglans zwart, is deze ook verkrijgbaar in carbon. Daarnaast zijn de M Performance spiegelkappen, luchtinlaat in de voorspatborden en de dorpellijsten gemaakt van hoogwaardig carbon. De carbon M Performance achterspoiler is leverbaar in carbon en carbon-pro en zijn beide beschikbaar voor de sedans. De carbon M Performance diffuser achter zorgt voor een sportief ogende achterkant.

M Performance stuur en Carbon interieur
Het met alcantara bekleedde M Performance stuur zorgt voor een direct stuurgevoel en maximale grip dankzij speciaal gevormde uitsparingen. De met de hand genaaide zilvergrijze kruissteek afwerking en de rode 12 uur markering op het stuur zorgen voor een sportief gevoel. 

Als alternatief voor de standaard lederen stuurbekleding zijn M Performance carbon, leer of carbon of alcantara stuurbekleding verkrijgbaar. Voor de BMW M5 en de BMW M5 Competition is het M Performance Pro stuurwiel exclusief verkrijgbaar, uitgerust met een hoogglans koolstof– en alcantara afwerking. De 12 uurs markering op het stuur is afgewerkt in Motorsport Blue, het driekleurige sierstiksel in de BMW M-kleuren. De carbon M Performance flippers zijn ook verkrijgbaar voor de andere stuurwielen.

M Performance sportonderstel voor BMW M5 modellen
Het M-Performance-sportonderstel verbetert de al uitstekende rijdynamiek van de BMW M5 en de BMW M5 Competition, zonder dat de demperinstellingen worden gewijzigd. Het voertuig kan dankzij de speciale ophanging met 5 tot 20 millimeter worden verlaagd, wat resulteert in een lager zwaartepunt en betere wegligging.

Het optionele M Performance-sportremsysteem zorgt voor een evenredige vertraging bij maximale belasting. Optioneel zijn 20 inch M Performance gesmede velgen met y-spaakdesign exclusief verkrijgbaar voor de M5 modellen. Andere lichtmetalen velgen, bestaande uit de M Performance 20-inch velgen in een multispaaks design, zijn beschikbaar voor de nieuwe 5 Serie. Zelfs voor de dieselmotoren kan er gekozen worden voor een M Performance uitlaatsysteem. Er is dus voor ieder wat wils!

BMW 545e xDrive is de meest krachtige hybride 5 Serie

Overzicht

De BMW X7 Dark Shadow, een duistere diamant.

HomeBMWNieuwsNieuwe M Performance Parts voor de BMW 5 Serie en BMW M5