bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

De Edition ColorVision voor de BMW 1 Serie en BMW 2 Serie Gran Coupé

De Edition ColorVision voor de BMW 1 Serie en BMW 2 Serie Gran Coupé

Exclusieve ontwerp- en uitrustingsfunctionaliteiten benadrukken het stijlvolle en levendige karakter van de premium compacte modellen, die zijn gebaseerd op de M Sport-specificatie. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer hoogwaardige metallic lak en tweekleurige lederen bekleding. De verkoop start in juli 2022. 

Met zijn exclusieve design- en uitrustingskenmerken laat de Edition ColorVision de eigenschappen van de BMW 1 Serie en BMW 2 Serie Gran Coupé extra tot hun recht komen – hun elegant sportieve exterieurdesign, hun wendbare rijeigenschappen en de geraffineerde premium ambiance van hun interieurs. Het levendige karakter van de twee modellen is gericht op rijplezier, en dit wordt duidelijk geaccentueerd door de kenmerken van de M Sport specificatie. Een grote, driedelige onderste luchtinlaat in de voorbumper, een donker diffuser-element, verticaal geplaatste luchtuitlaten in de achterbumper en M hoogglans Shadowline zorgen voor een krachtig totaalbeeld. De 18-inch M lichtmetalen wielen in Y-spaakdesign en bi-colorafwerking zwart/zilver, die exclusief verkrijgbaar zijn voor de speciale editie, voegen nog een extra exclusief accent toe.

Gratis optie

Verder kunnen BMW M 50 Jahre emblemen voor de motorkap, de achterklep en de wielnaven als gratis optie worden besteld, terwijl het M sportonderstel met een 10 millimeter lagere rijhoogte en de M sportbesturing het dynamische potentieel van de BMW 1 Serie en BMW 2 Serie Gran Coupé optimaliseren.

Net als de M Sport modellen omvat de Edition ColorVision specificatie ook een metallic lakafwerking. Voor zowel de BMW 1 Serie als de BMW 2 Serie Gran Coupé zijn acht expressieve exterieurtinten beschikbaar. Bovendien kunnen BMW Individual lakkleuren als optie worden besteld, waaronder de matte variant Frozen Pure Grey metallic. In de BMW Group fabriek in Leipzig, waar zowel de BMW 1 Serie als de BMW 2 Serie Gran Coupé worden geproduceerd, kunnen de speciale edities ook in een van de 50 karakteristieke BMW M kleuren worden gespoten. Bijzonder stijlbepalende en historisch belangrijke lakkleuren zoals Dakar Gelb, Daytona Violet en Macao Blau zijn opnieuw uitgebracht ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van BMW M GmbH.

Kleurrijk interieur

Ook in het interieur ogen de speciale edities kleurrijk. Een exclusief onderdeel van de uitrusting is de tweekleurige Dakota lederen bekleding, die kan worden besteld in de kleurencombinaties zwart/Magma Rot en zwart/wit, voorzien is van opgestikte ‘Edition’ badges en gecombineerd wordt met M Sport stoelen voor de bestuurder en voorpassagier. Deze stoelen zijn voorzien van geïntegreerde hoofdsteunen, hoge stoelwangen en brede zijkanten van de rugleuning om een dynamische rijstijl te ondersteunen. Het lederen M stuurwiel met multifunctionele toetsen, de antracietkleurige hemelbekleding, de roestvrijstalen M pedalen en de M voetsteun voor de bestuurder versterken eveneens de sportieve allure van het interieur. Het lichtpakket met ambianceverlichting en vloermatten met op maat gemaakte bies maken ook deel uit van de Edition ColorVision, net als exclusieve dorpellijsten met oppervlakken in netdesign met het opschrift ‘Edition’.

De Edition ColorVision is beschikbaar voor alle motorvarianten van de BMW 1 Serie en BMW 2 Serie Gran Coupé, met uitzondering van de BMW 128ti.

BMW steekt energie in elektrificatie door motorsport, niet Formule 1

Overzicht

50 Jahre BMW M: de BMW M3 en BMW M4 Edition modellen ter gelegenheid van het jubileum

HomeBMWNieuwsDe Edition ColorVision voor de BMW 1 Serie en BMW 2 Serie Gran Coupé