Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

First Editions voor de BMW BMW X5 M en X6 M Competition.

Een uitgesproken sportieve uitstraling en prestaties waar je u tegen zegt. De in gelimiteerde oplage geproduceerde First Edition van de BMW X5 M Competition en de BMW X6 M Competition kenmerken hét sportieve karakter van de BMW M modellen.

Gelimiteerde oplagen

De exclusieve First Editions van de BMW X5 M Competition en BMW X6 M Competition zetten nieuwe maatstaven in het Sports Activity Vehicle (SAV) en Sports Activity Coupé (SAC) segment. Uitgerust met een 625 pk sterke V8 met twee turbo’s, het BMW M onderstel en xDrive vierwielaandrijving is het een waar genot om in te rijden. Beide modellen worden geproduceerd in een gelimiteerde oplage van slechts 250 stuks en zijn per direct te bestellen.

Kenmerkende carrosseriekleuren

De BMW X5 M Competition en BMW X6 M Competition First Editions zijn leverbaar in de speciale carrosseriekleur BMW Individual Manufaktur Frozen Dark Silver, die exclusief leverbaar is voor deze First Editions. Deze unieke matte lak benadrukt de sportieve lijnen van beide modellen. Naast de andere speciale carrosseriekleuren die nu af fabriek leverbaar zijn voor de BMW X5, BMW X6 en BMW X7, zijn de First Editions óók leverbaar in de speciale carrosseriekleur BMW Individual Manufaktur Frozen Marina Bay Blue. BMW blijft het aanbod van speciale kleuren verder uitbreiden.

Carbon BMW M exterieurelementen

De lichtmetalen wielen (voor 21 inch, achter 22 inch) van de First Editions, uitgevoerd in hoogglans zwart, sluiten mooi aan bij de speciale carrosseriekleuren. Uitgerust met extra brede achterbanden en voorzien van verschillende carbon exterieurelementen onderstreept de First Edition de ingetogen circuituitstraling van de BMW M modellen. Carbon spiegelkappen, carbon motorafdekking en een ingetogen achterspoiler voor de BMW X6 M Competition behoren tot de standaarduitrusting.

BMW Individual interieur met carbon elementen

Het interieur sluit naadloos aan op de speciale carrosseriekleuren van de BMW Individual afdeling. Uitgerust in exclusief bicolor Silverstone/Midnight Blue zorgt het volledig lederen interieur voor meer dan voldoende comfort en een sportieve uitstraling. Alcantara in de stoelwangen en contraststiksel in Sakhir Orange benadrukken de sportieve contouren van de M multifunctionele stoelen. Het met leder beklede instrumentenpaneel sluit op zijn beurt perfect aan op de BMW Individual hemelbekleding, ook uitgevoerd in Alcantara in Midnight Blue.

Niet alleen het exterieur is herkenbaar door de carbon elementen, ook het interieur benadrukt het sportieve karakter van de First Edition modellen. De speciale Carbon interieurlijsten zijn leverbaar met een uniek design. Wanneer deze interieurlijsten worden besteld, dan heeft de modelaanduiding op de afdekking van de bekerhouders hetzelfde design. Het zilverkleurige opschrift ‘First Edition 1/250’ is aangebracht voordat de lijst werd afgewerkt met een heldere coating.

Beide geproduceerd in een oplage van ieder 250 exemplaren zijn per direct te bestellen bij ons te bestellen.

BMW M4 Competition x KITH

Overzicht

BMW Group: 7 Principes voor AI

HomeBMWNieuwsFirst Editions voor de BMW BMW X5 M en X6 M Competition.