Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW M4 Competition x KITH

BMW M4 Competition x KITH

BMW laat met haar nieuwe 4 Serie Coupé in samenwerking met Kith twee werelden samenkomen in een uniek pakket. De nieuwe BMW M4 Competition x KITH is een uitzonderlijke combinatie van streetstyle en luxury. Met een gelimiteerde oplage van slechts 150 stuks, is de M4 Competition x KITH een exclusieve special edition. Een jongensdroom die uitkomt, volgens de oprichter van Kith, Ronnie Fiegg.

Passion en Fashion

De passie van Fiegg om met BMW samen te werken, is niet zomaar ontstaan.‘‘ Ik herinner de auto’s van mijn grootvader, een E21 320i en zijn meest trotse bezit was een e30 M3. Deze momenten in mijn leven vormde mijn passie voor BMW’’. Het samenvoegen van Kith en BMW in een unieke logo maakt deze partnership compleet. Met de traditionele M kleuren als extra ring om het bekende BMW logo, voor een klassiek maar moderne touch.

Specificaties BMW M4 Competition x KITH

Met een 0-100 km/u tijd van slechts 3.9 seconden, is de 510 pk Competition Coupé een M in hart en nieren. Het speciale KITH carbon dak houdt het gewicht laag en dit zet zich door naar het interieur. De carbon stoelen zijn niet alleen licht van gewicht, maar tevens voorzien van een speciale KITH kleurstelling met de bekende rode en blauwe tinten. Daarnaast kan de M4 Competition x KITH voorzien worden van diverse opties zoals M xDrive all-wheel drive en M-compound remmen met rode remklauwen.

Stijlvol en snel

BMW en Kith gaan daarnaast nog een paar stappen verder om de samenwerking compleet te maken. Kith komt met een unieke 96 stuks collectie die speciaal gemaakt is voor de M4 Competition x KITH. In de BMW-kleur Cinnabar red als een sportieve rode draad door de gehele collectie. Deze kleur wordt standaard op de M-compound remklauwen geleverd en op de schakelflippers. Het Kith logo is exclusief voor de M4 Competition x KITH verwerkt in de middenconsole. Op de stoelen is het logo verwerkt onder de hoofsteunen, op de achterklep en in het carbon dak. Deze sportieve kleuren zijn gecombineerd in een volledig zwart lederen interieur met het Kith logo als reliëf op de hoofdsteun.

Een hommage aan een legende

De M4 Competition x KITH is de volgende stap in een legendarische lijn van auto’s. Met de originele M3 E30 als inspiratie, zijn de iconische kleuren Frozen Black, Frozen Dark Silver en Frozen Briljant Whit wederom beschikbaar. De orderboeken zijn nu geopend, maar wees snel. Er komen maar er maar drie naar Nederland.

De M4 Competition x KITH is de volgende stap in een legendarische lijn van auto’s. Met de originele M3 E30 als inspiratie, zijn de iconische matte kleuren Frozen Black, Frozen Dark Silver en Frozen Brilliant White wederom beschikbaar. De orderboeken zijn vanaf vandaag geopend, maar wees snel. Er zullen er maar drie naar Nederland komen.

Van Poelgeest neemt Van Harten BMW Motorrad over.

Overzicht

First Editions voor de BMW BMW X5 M en X6 M Competition.

HomeBMWNieuwsBMW M4 Competition x KITH