Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Van Poelgeest neemt Van Harten BMW Motorrad over.

Van Poelgeest neemt Van Harten BMW Motorrad over.

In een tijd die zich kenmerkt door onduidelijkheid en onzekerheid, neemt Van Poelgeest BMW Motorrad dealer Van Harten Amersfoort over. Daarmee is Rob van Harten, die in 1970 het stokje van zijn vader overnam, overtuigd dat al zijn klanten en fijne medewerkers samen met Van Poelgeest, onder de sterke naam ‘Van Harten’, een mooie toekomst tegemoet gaan. Vanzelfsprekend blijft het ijzersterke Van Harten team in Amersfoort, onder leiding van Gertjan Eikendal, onveranderd; ‘Never change a winning team’.

Van Harten Specials

BMW Motorrad dealer Van Harten Amersfoort is al sinds 1956 een bekende en gerenommeerde BMW Motorrad dealer. Hun reputatie behaalde ze met hun vakmanschap én hun unieke Van Harten Specials. Dit zijn in basis bekende BMW motorfietsen die aan de hand van individuele klantenwensen helemaal opnieuw opgebouwd worden. Met deze unieke projecten van bestaande BMW modellen behaalde Van Harten Amersfoort wereldwijde faam.

After sales voor overheidsmotoren

Naast de Specials is Van Harten ook al jarenlang hét adres voor overheidsdiensten zoals de Nationale Politie en Ambulancediensten. De aftersales experts van het Van Harten team onderhouden deze motoren al jarenlang naar volle tevredenheid!

Make Life a Ride!

Tom Crooijmans, Head of Motorrad BMW Group Nederland, bedankt Rob van Harten oprecht voor zijn jarenlange inzet voor BMW Motorrad. “Rob draagt een mooi en gerespecteerd bedrijf over aan Van Poelgeest”. Onder leiding van Harry Baltus en vestigingsmanager Gertjan Eikendal is Tom ervan overtuigd dat ze, samen met de bestaande, bekende, gezichten, een mooie toekomst tegemoet gaan onder het BMW motto: Make Life a Ride!”

Harry Baltus, Algemeen Directeur van Van Poelgeest, bevestigt dat Rob van Harten een bedrijf met een uitstekende reputatie met heel veel aandacht voor klantrelaties heeft opgebouwd. “Wij heten de collega’s van Van Harten welkom bij het team van Van Poelgeest en zijn meer dan blij dat wij ons product- en dienstenaanbod kunnen verrijken met BMW Motorrad en kunnen aanbieden aan de Van Poelgeest klanten.”

Naast de reeds zeven BMW en MINI dealerbedrijven in de Randstad, Amsterdam, het Gooi, Bollenstreek en regio Eemland, staat de wel bekende Van Poelgeest-kwaliteit van verkoop, aftersales en communicatie straks ook klaar voor de Van Harten klanten. Of dit nu gaat over een auto óf motorfiets.

Nieuwe BMW iX3 aantrekkelijker geprijsd dan gedacht

Overzicht

BMW M4 Competition x KITH

HomeBMWNieuwsVan Poelgeest neemt Van Harten BMW Motorrad over.