bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Met de BMW 545e xDrive rijdt u sportief én duurzaam

BMW heeft het gamma van de BMW 5 Serie uitgebreid met een nieuwe plug-in hybride: de 545e xDrive. Dat is duurzaam rijden zonder in te leveren op de typische rijbeleving die u van BMW gewend bent.

6-cilinder en elektromotor

De BMW 545e xDrive wordt uitgerust met een 6-cilinder met een vermogen van 286 pk. De elektromotor doet daar nog eens 109 pk bij. In totaal heeft u de beschikking over een systeemvermogen van maar liefst 394 pk en een koppel van 450 Nm.

U accelereert in slechts 4,6 seconden naar 100 km/u, wat sneller is dan de 540i. En dankzij de lage CO₂-uitstoot, is de 545e xDrive ook nog eens ruim € 3.000 voordeliger. Meer power voor minder geld. Wie wil dat nu niet?

De 545e xDrive is verkrijgbaar vanaf € 74.643.

Tot 56 kilometer volledig elektrisch rijden

Met de 545e xDrive rijdt u tot wel 56 kilometer volledig elektrisch. Ideaal voor ritten door de binnenstad. Voor verdere ritten schakelt de benzinemotor vanzelf in. Zo bent u duurzaam bezig én geniet u van de karakteristieke kenmerken van de 6-in-lijnmotor.

Dat is hybride rijden op de BMW-manier.

5 Serie Touring als plug-in hybride

Goed nieuws voor liefhebbers van de BMW 5 Serie Touring. Die is vanaf nu ook te bestellen als 530e. Met deze variant beschikt u over een 4-cilinder benzinemotor met een vermogen van 184 pk, geholpen door een elektromotor van 109 pk.

Het systeemvermogen komt daarmee uit op 292 pk en 300 Nm koppel. De 530e Touring heeft een vanafprijs van € 66.529. De xDrive kent een meerprijs van € 3220,50.

De 545e xDrive blijft voorbehouden aan de sedan.

Proefrijden in de BMW 545e xDrive of 530e Touring

Neem contact op met uw Van Poelgeest vestiging voor een kennismaking met deze krachtige en sportieve hybrides van BMW.

BMW 1 Serie nog aantrekkelijker geprijsd

Overzicht

Maak uw M3 en M4 nog ruiger, met M Performance Parts.

HomeBMWNieuwsMet de BMW 545e xDrive rijdt u sportief én duurzaam