Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Maak uw M3 en M4 nog ruiger, met M Performance Parts.

Uitgebreid assortiment M Performance onderdelen  bij introductie nieuwe BMW M3 Sedan en M4 Coupé

Met tal van innovaties op het gebied van aandrijf-, rem- en veersystemen zullen de nieuwe BMW M3 Sedan, de nieuwe BMW M4 Coupé én hun Competition broertjes binnenkort nieuwe maatstaven zetten in het segment van high-performance modellen. Om het autosport-DNA nog meer te benadrukken, zal bij de marktintroductie van de twee modellen begin volgend jaar ook direct een uitgebreid assortiment M Performance Parts beschikbaar zijn.

Indrukwekkend onderstel en geluid

Dat het bij M Performance onderdelen niet alleen maar gaat om het uiterlijk van een auto, wordt bevestigd door het M Performance dempersysteem. Het lichtgewicht uitlaatsysteem met interne klepbediening, is speciaal ontwikkeld voor M-modellen en gebaseerd op de ervaring die is opgedaan in de autosport. Daarnaast weegt het systeem ongeveer vijf kilogram minder dan de standaard uitlaat en zorgt ook voor een nog sportievere rijervaring dankzij een geoptimaliseerde uitlaatgasgeleiding. De vier met titanium beklede uitlaatpijpen zorgen voor een onmiskenbaar opvallende verschijning én geluid!

Het M Performance sportonderstel is ontwikkeld en afgesteld op verschillende racecircuits. De  bestuurder profiteert daarom van een lager zwaartepunt, verminderde rolbeweging én hogere bochtsnelheden. Naast een verhoogde rijdynamiek, versterkt de onderstelverlaging ook de sportieve looks. De M Performance remblokken zijn rechtstreeks afgeleid van de BMW Motorsport-remblokken uit de racerij. Zij staan garant voor kortere remafstanden, betere reactie-eigenschappen en een hoge thermische weerstand, waardoor zij de warmte van het remmen beter geleiden.

Carbon onderdelen

Het hightech materiaal carbon kenmerkt zich door een hoge mate van stijfheid en is tegelijkertijd extreem licht. Daarom wordt carbon veel in de autosport gebruikt waar zichtbare koolstofcomponenten opvallen door de maasstructuur die zo kenmerkend is voor dit materiaal. De M Performance carbon frontbevestiging, de M Performance carbon frontsplitter en de carbon M Performance Aero Flicks creëren voor een bijzonder opvallende look. Van opzij gezien zijn de M Performance carbon luchtontluchters een opvallend accent en door de M Performance carbon zij-skirts oogt de auto langer en lager. Aan de achterzijde voegt de kenmerkende M Performance carbon achterspoiler de perfecte finishing touch toe aan het uiterlijk van de auto.

Dit alles wordt bekroond door de M Performance carbon achterdiffuser gecombineerd met het M Performance titanium dempersysteem en de M Performance titanium uitlaatpijpmodule met keramische coating en matzwarte afwerking.

Gesmede velgen, verschillende maten

Bij de introductie omvat het assortiment M Performance Parts voor de nieuwe BMW M3 Sedan en de nieuwe BMW M4 Coupé twee sets velgen. Er is keuze uit de gesmede wiel in de kleur Frozen Gunmetal Grey met M Performance-opschrift. Maar en kan ook gekozen worden voor de optionele BMW M Performance kruisspaaks gesmede velen in goudbrons, mat of gitzwart mat met M Performance opschrift. De wielen zijn exclusief verkrijgbaar bij M Performance onderdelen s in de maten 20 inch voor en 21 inch achter. Ook voor winterse omstandigheden zijn er verschillende velgensets leverbaar.

Carbon en alcantara kenmerken autosport-DNA

Met de M Performance accessoires kunt u het sportieve en comfortabele interieur van uw BMW M3 Sedan of BMW M4 Coupé op vele manieren verder upgraden. Zodra het portier wordt geopend, straalt de M Performance-instaplijst met carbon-inzetstuk en M Performance-kleuropschrift een sportief gevoel uit. Dankzij M Performance-belettering, een vlag met M-kleuren en randen inclusief decoratieve stiksels in contrasterende kleuren, komen de BMW M accessoires echt tot leven!

We vertellen u graag de verschillende personalisatiemogelijkheden. Er zijn er genoeg.

Alles over de BMW M3 en M4 Performance Parts: vanaf 5 minuten en 7 seconden.

Met de BMW 545e xDrive rijdt u sportief én duurzaam

Overzicht

Nieuwe BMW M3 Sedan en M4 Coupé onthuld

HomeBMWNieuwsMaak uw M3 en M4 nog ruiger, met M Performance Parts.