Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Officieel BMW M Motorsport Dealer

Het is een feit! Van Poelgeest is nu ook officieel BMW M Motorsport dealer!
Vanaf heden mogen wij ons officieel BMW M Motorsport dealer noemen, hét adres voor onder andere de nieuwe BMW M2 CS Racing en de nieuwe M4 GT3. Interesse om deel te nemen aan een van de diverse raceklassen? Dan kunt vanaf heden bij ons uw (race)auto bestellen én laten onderhouden. Door het concept van ‘customer racing’ naar Nederland en België te halen kunnen klanten bijvoorbeeld deelnemen aan de onlangs aangekondigde BMW M2 CS Racing Cup Benelux. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor alle andere BMW M-modellen.

Harry Baltus, directeur Van Poelgeest: “BMW M Motorsport is pure passie voor klanten en natuurlijk ook voor ons zelf. Met Circuit Zandvoort in de achtertuin is BMW M Motorsport en Van Poelgeest een ultieme combinatie. Waanzinnig om hier als Van Poelgeest mee aan de slag te gaan..”

M2 CS Racing – Competition & Track-versie
De nieuwe BMW M2 CS Racing Competition met 450 pk is standaard voorzien van een volledige rolkooi, grotere remmen, aangepast race-ABS en race-ESP. Zelfs wanneer u minder circuitervaring bezit is de auto goed te besturen. De M2 CS Racing ‘Competition’ wordt door BMW M Motorsport verkocht voor € 113.900 (exclusief BTW, transport en klaarmaken).

De ‘track’-versie met 365 pk is leverbaar voor € 95.000 en kan altijd later geupgrade worden naar de ‘Competition’-versie. Deze track-versie is goedkoper in gebruikerskosten en kan heel eenvoudig worden ingezet op het circuit. BMW M2 CS Racing Cup Benelux gaat van start in 2021. De raceklassen rijdt verschillende races op Zolder (BE), Assen (NL), Spa (BE) en Zandvoort (NL).

BMW M4 GT3 – De weg naar het circuit
Na de eerste glinstering afgelopen zomer volgt de officiële première van de nieuwe BMW M4 GT3 later dit jaar. Levering van het nieuwe icoon van de ‘customer racing’ staat gepland voor 2022.  Uiteraard kunt u deze ook bij Van Poelgeest bestellen, uw BMW M Motorsport dealer. Als opvolger van de BMW M6 GT3 neemt de BMW M4 GT3 dit jaar al deel aan de strijd om overwinning gedurende het komende raceseizoen. In 2018 is zijn voorganger, de BMW M4 GT4, al uitgeroepen tot raceauto van het jaar tijdens de MotorSport World Expo Awards.

Met de introductie van ‘customer racing’ biedt BMW zijn klanten een unieke kans om deel te nemen aan de diverse raceklassen, waaronder het cupracen. Naast de M240i Racing en zijn opvolger, de BMW M2 CS Racing, kunt u nog kiezen uit de BMW M6 GT3, de BMW M4 GT4 of de vanaf 2022 leverbare BMW M4 GT3.

BMW Digital Key Plus: de betere digitale autosleutel

Overzicht

BMW iX maakt laatste testkilometers op de Noordkaap

HomeBMWNieuwsOfficieel BMW M Motorsport Dealer