Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

30 keer nieuwe BMW i3 voor SHARE NOW Amsterdam

30 keer nieuwe BMW i3 voor SHARE NOW Amsterdam
SHARE NOW, Europese marktleider en pionier op het gebied van autodelen, heeft vandaag 30 nieuwe volledig elektrische BMW i3 modellen toegevoegd aan de Amsterdamse vloot. De nieuwe i3 deelauto’s worden toegevoegd aan de huidige vloot. Het bedrijf vertegenwoordigd meer dan drie miljoen Europese gebruikers en heeft een vloot van circa 14.000 voertuigen. De nieuwe deelauto’s staan vanaf vandaag verspreid door Amsterdam en zijn te huren via de SHARE NOW-app.

Moderne mobiliteit
De wendbare BMW i3 deelauto’s hebben alles in huis om de uitdagingen van moderne mobiliteit het hoofd te bieden. De BMW i3 heeft een stoere, maar ook zakelijke uitstraling. En vier zitplaatsen is hij ook geschikt voor gezinnen én zakelijk gebruik. Langere afstanden zijn geen probleem dankzij de actieradius tot wel 260 kilometer*.

De BMW i3 deelauto’s van SHARE NOW zijn te herkennen aan het SHARE NOW-logo en rijden rond in de kleuren blauw, wit, zwart of grijs. Al vanaf € 0,33 per minuut kunt u gebruik maken van de deelauto’s. Ben je toch van plan om wat verder te rijden of heb je de auto langer nodig? Ze zijn ook te huur voor 2, 4 en 6 uur of voor 1 of 2 hele dagen.

Snel opladen, en door!
In tegenstelling tot de huidige Smart Fortwo’s deelauto’s van SHARE-NOW zijn de nieuwe BMW i3 deelauto’s volledig keyless – alles werkt via bluetooth op de smartphone. De BMW i3 is bovendien al na 45 minuten volledig opgeladen wanneer u hem aan een snellader koppelt. Alle deelauto’s zijn uitgerust met een navigatiesysteem dat alle beschikbare laadpunten weergeeft. Ideaal voor langere afstanden buiten Amsterdam!

Geschikt voor iedereen.
Met de nieuwe BMW i3 deelauto’s spreekt SHARE NOW een nog bredere doelgroep aan, zoals gezinnen. Met de BMW i3 is dat geen probleem. De doelgroep ‘gezinnen’ stond al langere tijd op de wensenlijst. Robert Bosman, Managing Director van SHARE NOW Nederland, vertelt: “Samen met de stad Amsterdam werken wij al sinds 2011 aan duurzame mobiliteitsoplossingen om de CO2-uitstoot terug te dringen. We zijn dan ook erg blij met de uitbreiding van ons aanbod”.

Stefanie Wurst, CEO BMW Group Nederland, voegt toe: “De BMW i3 heeft zijn veelzijdigheid bewezen in zowel de zakelijke als particuliere markt. We zijn erg trots op de keuze van SHARE NOW voor de BMW i3 in de Amsterdamse SHARE NOW-vloot, wat ook bevestigt dat de BMW i3 zich perfect leent als ideale deelauto voor een brede doelgroep. De i3 is ook de duurzaamste auto ter wereld. Hij wordt gebouwd met een grote hoeveelheid gerecyclede en natuurlijke materialen in een fabriek die uitsluitend draait op zelf opgewekte windenergie. Wij wensen alle deelgebruikers veel rijplezier.”

*Gebaseerd op dagelijks gebruik in stedelijke gebieden, o.a. met gebruik van verwarming/airconditioning en rijmodus COMFORT. Het daadwerkelijke bereik is afhankelijk van verschillende factoren zoals persoonlijke rijstijl, routekenmerken en de buitentemperatuur.

De nieuwe BMW iX3, volledig elektrisch en klaar voor de toekomst.

Overzicht

Nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé sprinten naar de eerste startrij

HomeBMWNieuws30 keer nieuwe BMW i3 voor SHARE NOW Amsterdam