Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW X5 G05

BMW X5 G05 | 2018-2023.

De BMW X5 G05 werd geproduceerd van 2018 tot 2023 door BMW. De 4de generatie X5 stond bekend om zijn dynamisch design, krachtige rijprestaties en luxe uitrusting. De BMW X5 G05 beschikt over een benzine, diesel of hybride aandrijving. Vanaf april 2023 produceert BMW de nieuwe BMW X5 G05 LCI. De gefacelifte BMW X5 is ingrijpend vernieuwd en straalt nog meer zelfvertrouwen uit!

De BMW X5 G05 uit het bouwjaar 2018-2023 is direct leverbaar uit voorraad bij Van Poelgeest. Benieuwd naar de beschikbare modellen? Ontdek hier onze voorraad BMW X5 G05.

Bent u opzoek naar de nieuwe BMW X5?

BMW X5

De BMW X5 G05

Direct leverbaar uit voorraad.Onze voorraad BMW X5 G05.

Ontdek hier onze actuele voorraad van de BMW X5 G05. Voor welke BMW X5 gaat u?

De nieuwe BMW X5 2023.

De BMW X5 is ingrijpend vernieuwd en straalt nog meer zelfvertrouwen uit! De nieuwe BMW X5 is voorzien van alles wat nodig is om zijn toonaangevende positie in het segment te behouden. Qua dynamisch design, krachtige rijprestaties en luxe uitrusting zijn er weinig BMW’s en concurrenten in het segment die ook maar in de buurt komen van de nieuwe BMW X5.

Het vernieuwde gamma aandrijflijnen omvat nieuwe verbrandingsmotoren, een BMW Plug-in Hybride systeem van de nieuwste generatie voor de BMW X5 xDrive50e.

BMW X5 LCI

BMW X5 G05 exterieur: kracht en zelfverzekerdheid.

Het lijkt alsof de  BMW X5 G05 gebeiteld is uit een prachtig stuk marmer. Ieder onderdeel van het exterieur complimenteert de omringende details van de SUV. De grote nierengrille en luchtinlaten stralen kracht en zelfverzekerdheid uit, de koplampen nodigen iedereen uit om te kijken. U mag zeker gezien worden in de BMW X5, vandaar dat het grote panorama dak een uitstekende toevoeging is. Van Poelgeest biedt nog veel meer voor uw BMW X5. De SUV heeft een van de meest uitgebreide optiepakketten ooit samengesteld door de fabrikant.

BMW X5 Haarlem

BMW X5 cockpit

BMW X5 G05 interieur biedt uitzonderlijk comfort.

Niet alleen de baas, maar 5 personen in totaal kunnen uitzonderlijk comfortabel vervoerd worden in de BMW X5 G05. Standaard wordt de SUV voorzien van elektrisch verstelbare sportstoelen voorin, automatische airconditioning en luxe bekleding. Daarbovenop komt de nieuwste ambianceverlichting, een prachtig ontworpen panorama dak en stijlvol ontworpen details in kristalglas.

U kunt het zo luxe maken als u wilt met de BMW X5 G05. Hij is bijvoorbeeld leverbaar met Ambient Air pakket, waarmee u met diverse heerlijke geuren de auto nog vertrouwelijker maakt. Voor muziekfanaten kunnen wij de BMW X5 G05 uitrusten met een Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

BMW X5 dashboard

Het innovatieve zenuwcentrum van de BMW X5 G05.

BMW X5 G05 motoren

Wie in de BMW X5 G05 rijdt wil graag de eerste zijn. Standaard is elke BMW X5 G05 uitgerust met de 8-traps Steptronic automaat, xDrive vierwielaandrijving en een adaptief onderstel met elektrisch aangestuurde dempers.

De volgende motoren waren leverbaar voor de BMW X5 G05.

  • xDrive40i – 340 pk
  • xDrive25d – 231 pk
  • xDrive30d – 265 pk
  • M50d – 400 pk
  • M50i – 530 pk
  • xDrive45e – 286 pk

De BMW X5 xDrive45e was de eerste uitvoering die met Plug-in Hybride aandrijving kwam.

BMW X5 G05 motoren

BMW X5 G05 in beeld.

Bekijk de BMW X5 G05 vanuit iedere hoek en bewonder de slimme details die de fabrikant in de compacte SUV heeft verwerkt.


BMW X5 xDrive 45e

De BMW X5 xDrive45e.

Voor het eerst verwerkte BMW  de geavanceerde Plug-in Hybride eDrive technologie ook in de BMW X5 G05. Daardoor is het bij definitie meteen een van de populairste elektrische BMW’s, want de SUV geniet nog steeds van heel veel fans in Nederland.

De BMW X5 xDrive45e heeft een zes-in-lijn benzinemotor en elektromotor die verbluffend goed samenwerken. Gecombineerd zorgen ze voor een vermogen van 394 pk en 600 Nm koppel. Het grotere accupakket geeft de BMW X5 xDrive45e  ook een uitstekende actieradius. U kunt volledig elektrisch rijden tot wel 80 kilometer volgens de realistische WLTP-meting.


Historische Brochure en prijslijst.

De BMW X5 G05 is enkel leverbaar uit voorraad bij Van Poelgeest. U vindt hier de historische BMW X5 G05 prijslijst en brochure. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag persoonlijk verder, neem gerust contract op met onze BMW-experts. U bent altijd welkom zonder afspraak.

Download de historische prijslijst en/of brochure van de BMW X5 G05.

> BMW X5 Brochure

> BMW X5 Prijslijst

De pers over de BMW X5 G05.

BMW heeft X5 G05 laten uittesten door de onafhankelijke automedia en zo een nieuwe schare fans gecreëerd. De BMW X5 G05 werdt geroemd om zijn rijprestaties, luxere interieur en slimme verbeteringen. Ook de Plug-in Hybride variant kreeg complimenten. Bekijk hier een selectie van de BMW X5 beoordelingen.

Autoweek
“Op alle punten biedt de BMW X5 vooruitgang, maar zeker op het gebied van off-roaden.”

AutoRAI
“Ook de ruimte achterin mag er zijn. De BMW X5 is voorzien van een elektrisch te openen achterklep, bestaande uit 2 delen.”


Veelgestelde vragen over de BMW X5

Wat is het aanbod occasion van de BMW X5 G05?

Bij Van Poelgeest BMW hebben we altijd ruime voorraad BMW X5 G05 occasions. Ontdek de huidige voorraad hier.

Waar kan ik reviews vinden over de BMW X5 G05?

Bekijk bij Van Poelgeest BMW de verzameling rijtests van de BMW X5 G05 bij o.a. Autoweek en Autovisie. Of probeer de BMW X5 G05 zelf.

Keurmerk Private Lease

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst excl. btw, brandstof en vervangend vervoer en is gebaseerd op een Full Operational Lease met een looptijd van 60 maanden en een kilometrage van 10.000 kilometer per jaar. BMW Operational Lease is een product van BMW Financial Services. Tarieven onder voorbehoud. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. Getoonde modellen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWDe nieuwe BMW X5BMW X5 G05