Van Poelgeest

Van Poelgeest
bmwi voorraad

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte BMW i, bij Van Poelgeest hebben we uw ideale auto op voorraad.
Wij staan altijd klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar een fantastische rij-ervaring. Wilt u meer informatie over een bepaald model? Neem contact met ons op en onze medewerkers vertellen u alles wat u wilt weten.

BMW i

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. Want die toekomst is bij Van Poelgeest al begonnen. Onze Van Poelgeest vestigingen in Amersfoort, Naarden en Noordwijk zijn Erkend BMW i Dealer en hebben een speciale ruimte ingericht voor BMW i in de showroom.

BMW i is een omvangrijk concept voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit. Het staat voor visionaire elektrische auto’s en mobiliteitsdiensten, inspirerend design en voor een nieuwe opvatting van het begrip premium, dat sterk wordt bepaald door duurzaamheid.
BMW i overtuigt met innovatieve auto’s: de volledig elektrische BMW i3 als consequent duurzaam vormgegeven emissievrije auto voor stedelijke gebieden en de BMW i8 Roadster en BMW i8 Coupé als sportwagen van de toekomst.

Meer dan een auto.

Onze wereld verandert in hoog tempo: steden groeien uit tot metropolen, en steeds meer mensen bewegen zich steeds vaker van de ene plaats naar de andere. Tegelijk groeit het verlangen naar authentieke waarden en een duurzame, bewuste leefstijl. Met BMW i spelen wij in op deze veranderingen en bieden wij mobiliteit in een nieuwe vorm. Een krachtige en emissievrije aandrijving en visionair duurzaam design. Met als resultaat de BMW i3 en BMW i8.

Als erkend BMW i Dealer kunt u beide modellen komen bewonderen in de Van Poelgeest showroom in Amersfoort, Naarden en Noordwijk.
Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over deze innovatieve modellen.

 

Thuis of onderweg opladen
  • De BMW i3s heeft een actieradius tot 200 km.
  • De BMW i8 Roadster, het bewijs dat duurzaam en elektrisch rijden samen gaat met sportiviteit.

Over Van Poelgeest

Bij Van Poelgeest hebben we niet alleen ervaring met schitterende auto’s, maar ook met de mensen die erin rijden. Ons team weet u daarom perfect te helpen met uw zoektocht naar uw ideale BMW, zodat u naar volle tevredenheid de weg op kunt gaan in een nieuwe auto.

Maar het stopt daar niet. Ons team zorgt er natuurlijk ook graag voor dat uw auto altijd in topconditie is. Met onze jarenlange ervaring nemen wij alle zorgen over uw auto bij u weg, zodat u zich maar op één ding hoeft te focussen. Genieten.

Over van Poelgeest bmwi
HomeBMWi