Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW 2 Serie Active Tourer Plug-in Hybride

De BMW 225e xDrive en de BMW 230e xDrive Active Tourer

Een nieuwe generatie Plug-in Hybrid BMW’s is klaar om u de rit van uw leven te bezorgen. De BMW 225e xDrive en de BMW 230e XDrive Active Tourer kunt u nu bestellen bij Van Poelgeest.

Voorzien van de meest geavanceerde hybride aandrijving ooit, zijn de twee nieuwe Plug-in Hybrids goed voor 245 pk en 326 pk vermogen. Tot 80 kilometer kunt u volledig elektrisch rijden met de grotere batterijpakketten. Dankzij het verbeterde rijsysteem kunt u bovendien onderweg verschillende rijmodi kiezen, geoptimaliseerd voor uw rijstijl: efficiënt, volledig elektrisch of heerlijk sportief.

De nieuwe BMW 225e xDrive en BMW 230e xDrive Active Tourer laden zelfs sneller en zijn volledig compatible voor iedere snellader. Ontdek alle Plug-in Hybrid mogelijkheden bij Van Poelgeest en vraag naar een vrijblijvend aanbod van onze BMW-experts.

De BMW 225xe Active Tourer

Leverbaar vanaf 41.558


Private lease vanaf Op aanvraag
Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op

De BMW 225e xDrive of BMW 230e xDrive Active Tourer opladen

De nieuwe BMW Active Tourer Plug-in Hybrids worden standaard geleverd met een publieke laadkabel en BMW Charging Card. Daarmee krijgt u toegang tot een constant groeiend netwerk aan openbare laadpunten, die voor aantrekkelijke tarieven uw Plug-in Hybrid opladen.

Tevens meegeleverd zijn het navigatiesysteem en de BMW Remote App, die u informeren over de locatie en beschikbaarheid van laadstations in de buurt. De BMW Digital Charging Services (DCS) helpt u bovendien door automatisch op te laden tijdens rustige periodes voor het stroomnetwerk, wanneer de energietarieven voordeliger zijn. Goed voor de buurt, het milieu én uw portemonnee.

De BMW 225e xDrive en BMW 230e xDrive Active Tourer zijn ook geschikt voor snellaadpunten en voor een meerprijs kunt u een speciale kabel geleverd krijgen voor deze laadstations.

Standaard Curved Display in het BMW 2 Serie interieur.


Onze voorraad BMW 2 Serie Active Tourer 225xe (huidige model)


De BMW 2 Serie Active Tourer Plug-in Hybride in beeld

Brochure en prijslijst

De prijzen van de BMW 225e xDrive en BMW 230e xDrive Active Tourer zijn nog niet bekend. Neem contact op met een Van Poelgeest-vestiging om persoonlijk op de hoogte gehouden te worden. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Proefrit maken?

Proefrijden in de BMW 225xe en BMW 230e is mogelijk vanaf februari 2022.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw auto inruilen op een BMW 2 Serie Active Tourer?


Veelgestelde vragen over de BMW Active Tourer Plug-in Hybrides

Waar kan ik reviews vinden van de BMW Active Tourer 225e en 230e?

Reviews van de BMW 225e xDrive en BMW 230e xDrive worden nog verwacht naarmate de levering dichterbij komt.

Beschikken de BMW Active Tourer Plug-in Hybrides over een trekhaak?

Standaard beschikken beide Plug-in Hybride modellen niet over een trekhaak. Wel kunt u deze voor een meerprijs bestellen.

Wat is de prijs van de BMW 225e xDrive?

De BMW 225e xDrive is verkrijgbaar vanaf 41.558  bij Van Poelgeest BMW. Lees hier meer over de BMW 225e xDrive en de BMW 230e xDrive Active Tourer .

Hebben jullie ook een Plug-in Hybride Occassion modellen beschikbaar?

Bij Van Poelgeest BMW hebben we altijd een ruime voorraad Plug-in Hybrides occasions. Bekijk het aanbod hier.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 2 SerieBMW 2 Serie Active TourerBMW 2 Serie Active Tourer Plug-in Hybride