Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

De nieuwe BMW M5 Plug-in Hybride

Verwacht in 2024: De nieuwe BMW M5

De nieuwe BMW M5 komt eraan. In 2024 zal de allereerste plug-in hybride M5 naar verwachting op de Nederlandse markt komen. BMW werkt momenteel nog druk door aan deze nieuwe super sedan.

Het nieuwe model wordt momenteel dus uitvoerig getest door BMW. Zo is hij recent gespot op de weg in camouflage livery. De eerste details van de nieuwe BMW M5 vindt u op deze pagina en Van Poelgeest kijkt ook naar de verdere verwachtingen voor deze nieuwe hybride BMW. U vindt hier alle op dit moment beschikbare informatie over de nieuwe BMW M5.

BMW M5 Touring

Volgens bronnen wordt de nieuwe BMW M5 waarschijnlijk ook leverbaar als M5 Touring in 2024. Wanneer er meer bekend wordt gemaakt over de M5 Touring communiceren wij dat op deze pagina.

Benieuwd naar de nieuwe BMW M5? Schrijf u in voor de nieuwsupdate. Zo bent u als eerste op de hoogte van nieuws over de nieuwe M5.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De eerste BMW M5 hybride komt eraan

De nieuwste spionagefoto’s van de BMW M5 onthullen al de grote lijnen van het exterieurontwerp. Wat gelijk opvalt is de grote voorbumper en de compacte nierengrille aan de voorzijde van de nieuwe BMW M5.

De nieuwe BMW M5 heeft qua design verschillende overeenkomsten met de nieuwe BMW i5. Uiteraard zijn er wel degelijk grote verschillen, zoals kenmerkende M-spiegels, een bredere carrosserie, wielkasten en spatborden.

Aan de achterkant zien we de typische quad-pipes van BMW M en een subtiele kofferspoiler. Aan de zijkant van de nieuwe M5 zijn de ‘Hybrid Test Vehcile’ badges te zien wat bewijst dat het gaat om de allereerste BMW M5 hybride.

BMW M5 Plug-in hybride

Bron afbeelding: bmwblog.com


BMW M5 2024

Bron afbeelding: bmwblog.com

De verwachte aandrijving van de nieuwe BMW M5

Naar verwachting zal de nieuwe BMW M5 dezelfde plug-in hybride aandrijflijn krijgen als de nieuwe BMW XM. Deze 4,4 liter V8 met dubbele turbomotor is gekoppeld aan een elektromotor en zal 750 pk en 1.000 Nm koppel moeten leveren.

Ondanks dat de nieuwe BMW M5 zwaarder zal zijn dan zijn voorganger wordt het naar verwachting de snelste M5 ooit. De sprint van 0 naar 100 km/u zal in minder dan 3 seconden uitgevoerd moeten kunnen worden.

Over het elektrische rijbereik is momenteel nog niets bekend. We weten wel de actieradius van de nieuwe BMW XM die beschikt over dezelfde aandrijving. Deze heeft een elektrische actieradius van 50 kilometer. Naar verwachting zal de actieradius van de nieuwe M5 vergelijkbaar zijn.


BMW M5 2024 in beeld

De nieuwe BMW M5 Plug-in hybride is nog niet officieel onthuld, maar u vindt hier beelden van de testmodellen die op de weg gefotografeerd zijn. Wij plaatsen officieel beeldmateriaal van de nieuwe elektrische sedan zodra BMW ze vrijgeeft. Neem contact op met onze BMW-experts als u persoonlijk op de hoogte gehouden wil worden.

Bron afbeelding: bmwblog.com


De prijs van de nieuwe BMW M5

Vanaf prijzen voor de nieuwe BMW M5 worden na de onthulling van het model bekendgemaakt door BMW. De productie staat gepland voor 2024. Wij verwachten dat de prijzen al in 2023 verschijnen en wij kunnen meteen contact met u opnemen wanneer dit gebeurt. Zo kunt u gelijk een BMW M5 bestelling plaatsen bij het openen van de orderboeken. De nieuwe BMW M5 wordt na de introductie zo snel mogelijk leverbaar als M5 Sedan en er gaan sterke geruchten over een M5 Touring die ook in 2024 op de markt moet komen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Veelgestelde vragen over de nieuwe BMW M5

Wanneer wordt de nieuwe BMW M5 leverbaar?

Naar verwachting wordt de nieuwe BMW M5 in 2023 gepresenteerd door BMW. De levering van de M5 zal waarschijnlijk volgen in 2024. Ontdek alles over de nieuwe BMW M5 bij Van Poelgeest.

Wordt de nieuwe BMW M5 een hybride?

De nieuwe BMW M5 wordt de allereerste M5 met een hybride aandrijving. Naar verwachting beschikt de nieuwe M5 over 750 pk waarmee het de snelste ooit moet worden. Benieuwd naar wat er al bekend is over de nieuwe BMW M5? Ontdek het bij Van Poelgeest.

Wat wordt de prijs van de nieuwe BMW M5?

BMW heeft nog geen prijzen bekend gemaakt voor de nieuwe BMW M5. Bij de officiƫle onthulling van de M5 zullen waarschijnlijk ook de prijzen bekend gemaakt worden. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuws over de M5? Schrijf u in voor de nieuwsupdate.

Komt er een BMW M5 Touring?

Wij verwachten dat BMW M5 als Sedan en wellicht als Touring naar Nederland komt. Benieuwd naar beelden van de nieuwe BMW M5? Ontdek het bij Van Poelgeest.

HomeBMWDe nieuwe BMW M5 Plug-in Hybride