Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

De nieuwe BMW M5 Plug-in Hybride

LEVERBAAR in 2024: De nieuwe BMW M5.

De nieuwe BMW M5 is bevestigd voor 2024 en gaat de allereerste plug-in hybride M5 worden. BMW werkt momenteel nog aan deze nieuwe supersedan, maar er is al een hoop bekend over het model. Van Poelgeest brengt u helemaal op de hoogte!

De nieuwe BMW M5 wordt momenteel uitvoerig getest door de Beierse fabrikant. Zo fotografeerden BMW-fans de nieuwe M5 recent op de weg en op het Nürburgring & Nordschleife circuit in camouflage. De eerste details van de 2024 BMW M5 hebben de Van Poelgeest BMW-experts voor u verzameld, inclusief de verwachtingen voor de nieuwe BMW M5 hybride.

BMW M5 Touring.

De nieuwe BMW M5 wordt ook leverbaar als M5 Touring in 2024. Benieuwd naar de M5 Touring?

Benieuwd naar de nieuwe BMW M5? Schrijf u in voor de Van Poelgeest nieuwsupdate. Zo bent u als eerste op de hoogte van alle BMW M5 productdetails.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De eerste BMW M5 hybride komt eraan.

De foto’s van de gecamoufleerde BMW M5 onthullen al de grote lijnen van het exterieurontwerp. Wat gelijk opvalt is de grote voorbumper en de compacte nierengrille aan de voorzijde van de nieuwe BMW M5. Ook ziet u aan de zijkant van de nieuwe M5 de ‘Hybrid Test Vehicle’-badges. Die bewijzen dat het echt gaat om de allereerste BMW M5 hybride.

De nieuwe BMW M5 heeft qua design verschillende overeenkomsten met de nieuwe BMW i5. Er zijn wel alsnog grote verschillen, zoals de kenmerkende M-spiegels, en een bredere carrosserie, wielkasten en spatborden

Aan de achterkant ziet u ze heel goed: de typische quad-pipes van BMW M en ook een subtiele kofferspoiler. De BMW M5 behoudt zo zijn iconische design, maar met slimme verbeteringen en geraffineerde details doorgevoerd. Dat geldt tevens aan de voorkant: op foto’s van het testmodel is een karakteristieke BMW-voorzijde zichtbaar, inclusief iconische grille en forse nieren. De M5 krijgt dus niet de grote BMW M3-nieren.

BMW M5 hybride 2024

Bron afbeelding: bmwblog.com


BMW M5 hybride 2024

Bron afbeelding: bmwblog.com

De verwachte BMW M5 aandrijving.

Naar verwachting krijgt de nieuwe BMW M5 dezelfde plug-in hybride aandrijflijn als de BMW XM. Daardoor weten we al wat concrete specificaties van de M5. De 4,4 liter V8 met dubbele turbomotor van de BMW XM is gekoppeld aan een elektromotor en moet 750 pk en 1.000 Nm koppel leveren.

Ondanks dat de nieuwe BMW M5 zwaarder zal zijn dan de voorganger (mede door het accupakket van de elektromotor) wordt het naar verwachting de snelste M5 ooit. De sprint van 0 naar 100 km/u kan mogelijk in minder dan 3 seconden worden uitgevoerd.

Over het elektrische rijbereik is nog geen informatie beschikbaar. Wel weten we de actieradius van de nieuwe BMW XM en die beschikt over dezelfde aandrijving. Deze heeft een elektrische actieradius van 50 kilometer. De kans is zeer groot dat de nieuwe BMW M5 zijn actieradius vergelijkbaar wordt.


BMW M5 2024 in beeld.

De nieuwe BMW M5 Plug-in hybride is nog niet officieel onthuld, maar u vindt hier beelden van de testmodellen die op de weg gefotografeerd zijn. Wij plaatsen officieel beeldmateriaal van de nieuwe elektrische sedan zodra BMW ze vrijgeeft. Neem contact op met onze BMW-experts als u persoonlijk op de hoogte gehouden wil worden.

Bron afbeelding: bmwblog.com


De prijs van de nieuwe BMW M5.

Vanaf prijzen voor de nieuwe BMW M5 worden na de onthulling van het model bekendgemaakt. De productie staat gepland voor 2024. Wij verwachten dat de prijzen al in 2023 verschijnen en wij kunnen meteen contact met u opnemen wanneer dit gebeurt. Zo kunt u gelijk een BMW M5 bestelling plaatsen bij het openen van de orderboeken. De nieuwe BMW M5 wordt na de introductie zo snel mogelijk leverbaar als M5 Sedan en als M5 Touring die ook in 2024 op de markt zal komen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Veelgestelde vragen over de nieuwe BMW M5.

Wanneer wordt de nieuwe BMW M5 leverbaar?

Naar verwachting wordt de nieuwe BMW M5 in 2023 gepresenteerd door BMW. De levering van de M5 zal volgt in 2024. Ontdek alles over de nieuwe BMW M5 bij Van Poelgeest.

Wordt de nieuwe BMW M5 een hybride?

De nieuwe BMW M5 wordt de allereerste M5 met een hybride aandrijving. Naar verwachting beschikt de nieuwe M5 over 750 pk waarmee het de snelste ooit moet worden. Benieuwd naar wat er al bekend is over de nieuwe BMW M5? Ontdek het bij Van Poelgeest.

Wat wordt de prijs van de nieuwe BMW M5?

BMW heeft nog geen prijzen bekend gemaakt voor de nieuwe BMW M5. Bij de officiële onthulling van de M5 zullen waarschijnlijk ook de prijzen bekend gemaakt worden. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuws over de M5? Schrijf u in voor de nieuwsupdate.

Komt er een BMW M5 Touring?

De BMW M5 wordt ook leverbaar als M5 Touring. BMW heeft dit bevestigd. Benieuwd naar beelden van de nieuwe BMW M5 Touring? Ontdek het bij Van Poelgeest.

HomeBMWDe nieuwe BMW M5 Plug-in Hybride