Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

De nieuwste BMW’s gepresenteerd in Genève

EEN EXCLUSIEF KIJKJE.

De BMW-stand op de International Motor Show 2019 in Genève is gefocust op de auto’s in het luxesegment en BMW’s voordurende ontwikkeling van het brede aanbod geëlektrificeerde auto’s. Veel nieuwe modellen, veel unieks te zien. Wij namen een exclusief kijkje, nog vóórdat de beurs officieel geopend werd.

BMW 7 SERIE.

Slechts een paar weken nadat hij zijn gezicht liet zien aan de wereld, maakt BMW’s vernieuwde luxe sedan, de BMW 7 Serie, zijn showdebuut. De restyling van de buitenkant van de nieuwe BMW 7 Serie accentueert zijn aanwezigheid en toont tóch de elegantie die een auto als deze in zich heeft. Wij namen hem uitgebreid onder de loep; en zijn fan van de grille.
Genève: BMW 7 Serie

Nieuwe generatie plug-in hybrides

BMW’s nieuwe plug-in-hybrides, onder andere in de BMW 745e, BMW X5 45e en BMW 330e, staan garant voor een langere volledig elektrische actieradius en een aanzienlijk verlaagd brandstofverbruik, alsmede CO2-emissie. Bijzondere, nieuwe ontwikkelingen waarmee BMW vooruit blijft streven naar de perfecte symbiose van elektrisch rijden en rijplezier.
Genève: Nieuwe generatie plug-in hybrides

De enige in zijn soort: de BMW Individual M850i ​​Night Sky.

Als bezoeker van de Autosalon van Genève wordt je verrast. De unieke BMW Individual M850i Night Sky wordt tentoongesteld. Deze eenmalige BMW Individual-versie van de nieuwe BMW 8 Serie combineert uitstekende prestaties met design en uitrustingskenmerken die letterlijk ‘Not from this world’ zijn. BMW Individual verwerkte namelijk onder meer een meteoriet in de middenconsole en start/stop-knop.
Genève: BMW M850i Night Sky

Wat was er verder te zien?

Verder was er genoeg moois te bewonderen. Naast de BMW i8 en BMW i3 parkeerde BMW de officiële Formule E raceauto van Antonio Felix da Costa. Ook de nieuwe BMW M340i gaf acte de présence, alsmede de BMW X3 M40i en de BMW X7. Bekijk onze fotorapportage.

De eerste BMW 7 Series rollen van de band

Overzicht

De Autosalon van Genève in foto's.

HomeBMWNieuwsDe nieuwste BMW’s gepresenteerd in Genève