Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW 5 Serie Touring G31.

Een meester in zijn klasse.

Scroll

BMW 5 SERIE Touring G31 (2017-2023).

De BMW 5 Serie Touring G31 is geschikt voor het gezin en het zakenleven, maar heeft tegelijkertijd een wild randje dat hem echt onweerstaanbaar maakt. Al jaren een enorme hit in Nederland en nog steeds een van de beste zakenauto’s op de weg. De BMW 5 Serie Touring G31 beschikt over een dynamisch exterieur, een modern interieur en een van de beste optiepakketten die BMW ooit heeft samengesteld.

De BMW 5 Serie Touring G31 werd geproduceerd van 2017 t/m 2023 door BMW. De BMW G31 beschikt over verschillende motoren. Zo bestaat het aanbod uit benzine, diesel en hybride varianten. Bij Van Poelgeest hebben we ruime voorraad van de BMW G31.

Iconische uiterlijk.

Onze voorraad BMW 5 Serie Touring G31.

Bekijk hieronder onze actuele voorraad van de BMW 5 Serie Touring G31. U rijdt al een 5 Serie Touring uit voorraad binnen 2 weken.

De nieuwe BMW 5 Serie Touring 2024.

De nieuwe BMW 5 Serie Touring is de belichaming van sportieve elegantie en premium functionaliteit in het hogere middensegment. . Met cutting-edge digitale technologieën, geavanceerde systemen voor automatisch rijden en parkeren, en een focus op duurzaamheid gedurende de hele levenscyclus van het product, inclusief de allereerste volledig elektrische variant – de BMW i5 Touring.

BMW 5 Serie Touring 2024

BMW 5 Serie Touring Accessoires & onderdelen.

Bekijk hieronder alle originele BMW accessoires en onderdelen voor de BMW 5 Serie Touring. Alle producten zijn direct leverbaar bij de Van Poelgeest Webshop.


Al generaties lang een hit: het BMW 5 Serie Touring G31 exterieur.

Wat de BMW 5 Serie Touring al generaties een hit maakt, is dat het praktisch nut zo moeiteloos combineert met het echte BMW-gevoel. De ruimten en het praktisch nut zijn ideaal voor menig Nederlands gezin, maar kijk naar het vernieuwde strakke exterieur en u weet gelijk dat de Touring veel vermogen verbergt.

De luchtinlaten en BMW-grille zijn veel prominenter gemaakt voor een agressieve uitstraling, en ook de achterzijde is breder om een krachtige indruk achter te laten. Het dynamische lijnenspel illustreert daarbij de snelheid die de BMW 5 Serie Touring kan halen.

BMW 5 Serie Touring Exterieur

BMW 5 Serie Touring Interieur

Het ruime BMW 5 Serie Touring G31 interieur.

Ruimte, dat is waar het BMW 5 Serie Touring G31 interieur de absolute meester in is. Tot 5 personen kunnen als koningen zitten in het hoogwaardig afgewerkte interieur van de stationwagen. Zelfs voor BMW-standaarden is het 5 Serie interieur opmerkelijk luxe afgewerkt. Voorzien van alleen de beste materialen en afgewerkt met een liefde voor het vak dat BMW groot heeft gemaakt!

De royale bagageruimte kan met neergeklapte achterbank tot wel 1.700 liter worden vergroot. Het in- en uitladen is ook uitzonderlijk eenvoudig want alles kan met weinig kracht of een simpele druk op de knop worden geopend of uitgeschoven. Handige opbergplekken voor onder meer de hoedenplank maken iedere boodschap een peulenschil. De achterruit kan zelfs apart geopend worden voor het inladen van kleine voorwerpen.

BMW 5 Serie Touring G31 motoren.

De rijkdom aan keuzes houdt niet op bij het exterieur en interieur. De BMW 5 Serie Touring G31 is minstens zo divers onder de motorkap, met een keur aan next-gen diesel- en benzinemotoren. Efficiënt en toch in staat een fenomenaal vermogen te leveren, zelfs tot het niveau van een sportauto! Ontdek het motoraanbod hieronder.

Benzine Diesel Hybride
BMW 520iBMW 520d xDriveBMW 520e
BMW 530iBMW 530d xDrive BMW 530e
BMW 530i xDrive BMW 540d xDrive BMW 530e xDrive
BMW 540i xDrive BMW 545e
BMW M550i
BMW 5 Serie Touring

BMW 5 Serie Touring G31 Plug-in Hybride.

Hybride rijden in de BMW 5 Serie

Voor het eerst was er ook een Plug-in Hybride BMW 5 Serie leverbaar! Iedere BMW 5 Serie PHEV combineert de TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor met een sterke elektromotor, die samen altijd meer dan 204 pk aan vermogen voortbrengen. En dankzij het intelligente energiemanagementsysteem binnenin de BMW 5 Serie Touring G31, vullen beide motoren elkaar perfect aan. Zo rijdt u niet alleen efficiënter maar ook sneller!

De BMW 5 Serie Touring G31 in beeld.

Wilt u alle details van de BMW 5 Serie Touring G31 ontdekken? Dat kan met ons hoge kwaliteit fotogalerij van de stationwagen.


BMW 5 Serie Touring G31 prijzen en documentatie.

De BMW 5 Serie Touring was nieuw leverbaar vanaf € 71.122 bij Van Poelgeest. De BMW 5 Serie Touring is nu enkel leverbaar uit voorraad. Onze BMW-experts vertellen u graag meer over de actuele BMW 5 Serie Touring G31 voorraad.

> BMW 5 Serie Touring (07-2020) Prijslijst

BMW 5 Serie Touring G31 prijs

Uw auto inruilen op een BMW 5 Serie Touring G31 uit voorraad?

BMW 5 Serie Touring Accessoires & onderdelen.

Bekijk hieronder alle originele BMW accessoires en onderdelen voor de BMW 5 Serie Touring. Alle producten zijn direct leverbaar bij de Van Poelgeest Webshop.


Veelgestelde vragen over de BMW 5 Serie Touring G31.

Wat is het aanbod occasion van de BMW 5 Serie Touring?

Bij Van Poelgeest BMW hebben we altijd ruime voorraad BMW 5 Serie Touring G31 occasions. Bekijk het aanbod hier.

Wat is de prijs van de vernieuwde BMW 5 Serie Touring?

De BMW 5 Serie Touring G31 was nieuwe leverbaar vanaf 71.122 bij Van Poelgeest MINI. Lees hier meer over de BMW 5 Serie Touring.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 5 SerieBMW 5 Serie TouringBMW 5 Serie Touring G31