bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW voert jaarlijkse modelupdates uit

BMW voert jaarlijkse modelupdates uit

Dit najaar voert BMW tal van modelupdates door, waaronder drie nieuwe aandrijfvarianten voor de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio. Verder zijn de BMW X1 xDrive18d en BMW X2 xDrive18d nu standaard voorzien van de 8-traps Steptronic transmissie en zijn er nieuwe lakkleuren leverbaar voor de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Gran Coupé, BMW X2, BMW X3 en BMW X4.

De combinatie van sportieve prestaties en open rijgenot in de BMW 4 Serie wordt in het najaar van 2021 nog verder versterkt. In de nieuwe BMW M 440i Cabriolet zorgt een 275 kW/374 pk sterke 6-cilinder benzinemotor met 48-volt mild hybrid-technologie voor een flinke dosis rijplezier. Dit komt onder andere tot uiting in een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 5,2 seconden.

Open rijden in combinatie met vierwielaandrijving

Een zescilinder dieselmotor en het intelligente BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem maken van de tweede nieuwe BMW M-versie een opwindende open rijervaring. Met een piekvermogen van 250 kW/340 pk, een maximumkoppel van 700 Nm en 48-volt mild hybrid-technologie beschikt de nieuwe BMW M440d xDrive Cabrio over een indrukwekkende trekkracht. In exact vijf seconden is de sprint van 0 naar 100 km/h voltooid.

Daarnaast wordt het modellengamma voor de open vierzitter uitgebreid met de nieuwe BMW 430i xDrive Cabrio. Met zijn 180 kW/245 pk sterke 4-cilinder benzinemotor, een 8-traps Steptronic transmissie en intelligente vierwielaandrijving accelereert hij in 6,3 seconden van 0 naar 100 km/h.

Standaard automaat voor BMW X1 xDrive18d en BMW X2 xDrive18d

Verder zijn de BMW X1 xDrive18d en BMW X2 xDrive18d nu standaard uitgerust met een 8-traps Steptronic transmissie. De snelle en efficiënte automatische transmissie kenmerkt zich door een hoog schakelcomfort en een bijzonder goede efficiëntie.

Nieuwe lakkleuren voor tal van modelseries.

Nieuwe lakkleuren voor tal van actuele BMW modellen bieden extra personalisatiemogelijkheden. De kleur Skyscraper Grey metallic is vanaf november 2021 beschikbaar voor de BMW 1 Serie, de BMW X2 en de BMW X3. Ook nieuw in het gamma zijn de BMW Individual-lakkleuren Frozen Pure Grey metallic voor de BMW 1 Serie en de BMW 2 Reeks Gran Coupé, en Aventurine Red metallic voor de BMW X3 en de BMW X4.

BMW 2 Serie Active Tourer: sportief ruimtewonder

Overzicht

Nieuwe BMW i3-variant, intelligent accumanagement voor de BMW iX3 en uitgebreide My BMW App

HomeBMWNieuwsBMW voert jaarlijkse modelupdates uit