Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Private Lease Elektrisch

Private Lease een elektrische BMW

Kan ik een elektrische BMW Private Leasen? Ja, dat kan bij Van Poelgeest. Elektrisch rijden is de toekomst, maar met BMW Private Lease nu al heel dichtbij. U Private leaset een nieuwe elektrische BMW en betaalt een vast bedrag per maand en rijd zorgeloos weg. BMW Private lease is voordelig en in sommige gevallen zelfs stukken interessanter dan een elektrische BMW kopen. Alle BMW modellen kunt u private leasen bij Van Poelgeest en altijd met het Keurmerk Private Lease.

Krijg ik subsidie op een elektrische BMW?

Elektrisch rijden is de toekomst en de Nederlandse overheid biedt daarom veel subsidie op het investeren in elektrische mobiliteit. Wist u dat u in 2022 tot wel € 3.350,- subsidie kunt aanvragen voor uw nieuwe BMW met private lease? Zolang het een elektrische BMW is komt u in aanmerking en wij hebben diverse modellen gelijk uit voorraad leverbaar.

Private lease uw elektrische BMW nu en u bespaart de komende 48 maanden maar liefst € 70,- op uw maandprijs. Liever niet volledig elektrisch? Onze BMW Plug-in Hybride modellen bieden het beste van beide werelden, met brandstofmotoren en elektrische motoren voor ondersteuning.

Bekijk meteen onze elektrische BMW’s en vraag vrijblijvend een private leaseofferte aan.

Kies uw elektrische BMW Private Lease model

Ontdek en vergelijk elektrische Private Lease BMW-modellen. Met Van Poelgeest BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe elektrische BMW voor een vast bedrag per maand. Voor welke elektrische BMW gaat u?

Ontdek alle BMW Private Lease modellen »

Voordelen van BMW Private Lease

Dit zijn de grootste voordelen van uw BMW privé leasen:

  • Meteen in uw BMW naar keuze rijden
  • Geen grote eenmalige investering
  • Vast all-in maandbedrag, u hoeft alleen nog te tanken
  • Geen bijtelling
  • Ruil eenvoudig uw oude auto in
  • De beste BMW-service van Nederland tot uw beschikking

Veelgestelde vragen over een elektrische BMW Private Leasen

Kan ik een elektrische BMW Private Leasen?

Ja, dat kan bij Van Poelgeest. U kunt kiezen uit de volledig elektrische BMW i3, BMW iX3, BMW i4 & BMW iX. Alle modellen zijn beschikbaar voor BMW Private Lease. Ontdek meer over een elektrische BMW Private Leasen bij Van Poelgeest.

Krijg ik subsidie op een elektrische BMW?

Elektrisch rijden is de toekomst en de Nederlandse overheid biedt daarom veel subsidie op het investeren in elektrische mobiliteit. Wist u dat u in 2022 tot wel € 3.350,- subsidie kunt aanvragen voor uw nieuwe BMW met private lease? Zolang het een elektrische BMW is komt u in aanmerking en wij hebben diverse modellen gelijk uit voorraad leverbaar. Lees meer.

Is private lease met BKR-registratie?

Ja, dit geldt voor al onze private leasemodellen. Wanneer u een lening aangaat wordt dat geregistreerd bij BKR. Voor private lease wordt 100% van de totale som van uw leasetermijn geregistreerd bij BKR. Dit gebeurt standaard bij leasemaatschappijen die het Keurmerk Private Lease hanteren. Private lease zonder BKR-registratie is niet mogelijk.

Wat krijgt u voor de BMW private leaseprijs?

Dat is het grote voordeel van privé leasen: één vast maandbedrag. Daarmee kunt u het vastgestelde aantal kilometers rijden zonder extra kosten. En ook het vastgestelde aantal kilometers kunt u tussentijds aanpassen bij Van Poelgeest! Al het onderstaande is inbegrepen bij uw private leaseprijs:
·         Reparaties en onderhoud
·         VA-verzekering + Van Poelgeest draagt het cascorisico (met een maximale eigen bijdrage van € 450 per niet-verhaalbare schade)
·         Schadeherstel en ruitreparatie
·         Altijd vervangend vervoer na 24 uur bij schade
·         Schadeverzekering voor inzittenden
·         Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting)
·         Bandenvervanging (bij normaal gebruik)
·         Afschrijving en rente
·         Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
·         Hulp bij ongevallen in het binnen- of buitenland

HomeBMWBMW Private LeaseBMW Private Lease Elektrisch