Van Poelgeest

Uw MINI op het werk opladen

Opladen onder werktijd

Wanneer u uw elektrische of hybride MINI gebruikt voor woon-werk verkeer dan kunt u uw MINI eventueel opladen terwijl u werkt, wel zo efficiënt. Met de MINI Charging laadpas kunt u namelijk gebruik maken van laadstations die bij uw werknemer aanwezig zijn of zich in de buurt bevinden. Deze laadstations of laadpunten zijn gemakkelijk te vinden in uw navigatiesysteem of in de MINI-app.

Uw elektrische of hybride MINI wordt bij Van Poelgeest standaard geleverd met een laadkabel voor publieke laadpunten. Met deze laadkabel kunt u gemakkelijk uw MINI opladen op uw werk of bij openbare laadpunten.

MINI op het werk opladen

Voor werkgevers

Laadpalen op het werk

  • Zakelijke laadoplossingen op maat van MINI Charging.
  • Beheer elektrisch wagenpark voor ondernemers en werkgevers.
  • AC/DC opladen.
  • Wallboxen.
  • Leasen van laadinfrastructuur
  • Opladen van dienstauto’s op het werk en onderweg.

Veelgestelde vragen over op het werk opladen

Hoe werkt opladen op het werk?

Het is bij steeds meer bedrijven mogelijk om uw elektrische of hybride MINI op te laden terwijl u werkt. Er zijn tegenwoordig vaak laadpunten die enkel beschikbaar zijn voor medewerkers van een bedrijf of is er een laadplein waar iedereen kan opladen, maar waar medewerkers goedkoper kunnen laden. Het gebruik maken van een laadpunt op het werk gaat op dezelfde manier in z’n werk als thuis of onderweg laden. Lees meer over opladen op het werk.

Wat kost het opladen van een elektrische auto op het werk?

De eigenaar van het laadpunt op het werk bepaalt wat u betaalt voor het opladen van uw elektrische of hybride MINI. Wij adviseren u om het opladen van uw elektrische of hybride MINI op het werk te bespreken met uw werkgever. Wanneer u uw MINI bij een openbaar laadstation in de buurt van werk oplaad kunt u de laadkosten in de MINI-app of in het navigatiesysteem vinden.

Hoe vraag ik een laadpunt aan voor op het werk?

Wanneer u de eigenaar bent van het bedrijfspand heeft u de mogelijkheid om een laadpunt aan te vragen. Zo niet, dient u eerst toestemming te vragen aan de eigenaar van het pand. Daarnaast is de Charge Point Operator een belangrijke stakeholder in het proces. Deze leverancier van het laadpunt is namelijk verantwoordelijk voor het onderhoud en de afrekening van de laadsessies. Tot slot is het belangrijk om te weten dat een laadvoorziening impact heeft op het mobiliteitsbudget en de parkeervoorzieningen. Ontdek meer over zakelijke laadoplossingen.

HomeMINIElektrisch MINI rijdenMINI Charging – Opladen eenvoudig gemaaktUw MINI op het werk opladen