Van Poelgeest

Uw MINI thuis opladen

Hoe kan ik mijn elektrische MINI thuis opladen?

U kunt uw elektrische of hybride MINI thuis opladen via een stopcontact of aan uw eigen laadpunt. Wij raden altijd aan om uw MINI via een laadstation op te laden. U kunt kiezen tussen de MINI Wallbox Essential en de Alfen Eve Single Pro Line als laadstation voor thuis. Het thuis opladen van uw MINI is mogelijk met een Type 2 stekker die standaard geleverd wordt bij een nieuwe MINI. Het thuis opladen van uw MINI is ook nog eens de goedkoopste manier om op te laden.

MINI thuis opladen

MINI thuis opladen

Hoe lang duurt het om een MINI op te laden?

Aan een MINI Wallbox heeft een elektrische MINI’s gemiddeld 3,5 uur nodig om volledig op te laden. Binnen een avond is uw elektrisch auto dus opgeladen. Wij raden het dagelijks laden van uw BMW altijd aan.

Via een openbaar laadstation kunt u een vergelijkbaar resultaat verwachten, maar een snellaadstation zal uw MINI aanzienlijk vlugger opgeladen hebben. In ongeveer 30 minuten is uw MINI tot 80% opgeladen. Vanaf daar gaat het laden langzamer en u moet ook rekening ermee houden dat de snellaad kWh-prijs soms het dubbele van andere laadpunten is. Bent u onderweg en moet u een pauze nemen langs de snelweg? Dan is snelladen uw beste keus.

De laadpunten van MINI

U kunt kiezen uit twee verschillende Wallboxen voor uw MINI, voor wanneer u uw volledige elektrische of Plug-in Hybride MINI thuis wilt opladen.

MINI WALLBOX

MINI WALLBOX

Vanaf: € 835

Voor eenvoudig particulier gebruik.

  • Laden tot 22 kW (AC)
  • 5 meter kabelvariant
  • MINI design
  • Plug & Charge (zonder laadpas)
  • Laadstatus zichtbaar via display
ALFEN EVE SINGLE PRO LINE

ALFEN EVE SINGLE PRO LINE

Vanaf: € 1.277

Perfect voor de zakelijke rijder.

  • Laden tot 22 kW (AC)
  • 5 & 8 meter kabelvariant
  • Instelbaar als publiek laadpunt
  • Automatisch verrekenen laadkosten
  • Laadhistorie zien

Veelgestelde vragen over thuis opladen

Hoe kan ik thuis opladen?

U kunt uw elektrische of hybride MINI thuis gemakkelijk opladen met de laadoplossingen van MINI. Voor particuliere rijders is de MINI Wallbox de beste optie. Zakelijke rijders kunnen voordelig zakelijk laden met de Alfen Eve Single Pro-Line van Eneco. Ontdek de laadoplossingen voor thuis opladen bij Van Poelgeest.

Kan ik mijn elektrische MINI opladen aan een gewoon stopcontact?

Wij raden aan om uw elektrische of hybride MINI niet via het huishoudelijke stopcontact op te laden. Het aansluiten van een thuislaadpunt zoals de MINI Wallbox op een aparte groep is veiliger en tevens sneller. Ontdek alles over uw MINI thuis opladen.

Wat kost thuis opladen?

De gemiddelde kosten voor het thuis opladen van uw elektrische of hybride MINI hangen af van de energietarieven van uw leverancier en het type contract dat u heeft. U betaalt gemiddeld zo’n 26 cent per kWh. Voorbeeld: De MINI Electric heeft een accupakket van 32 kWh, een volle accu kost dan 8,32 euro. Met een volle accu kan de MINI Electric gemiddeld zo’n 234 kilometer rijden, dus komen we uit op 0,035 cent per kilometer.

HomeMINIElektrisch MINI rijdenMINI Charging – Opladen eenvoudig gemaaktUw MINI thuis opladen