Van Poelgeest

Uw MINI onderweg opladen

Hoe kan ik mijn elektrische MINI onderweg opladen?

Met MINI Charging kunt u in heel Europa opladen bij een groot en steeds verder uitbreidend laadnetwerk met meer dan 382.774 laadpunten. Daarbij is alles wat u voor het openbaar opladen nodig heeft, zoals de MINI Charging Card en de lader voor openbare laadpunten, onderdeel van de standaarduitrusting van uw nieuwe MINI. Onderweg heeft u de keuze tussen verschillende openbare laadsoplossingen zoals publieke laadpalen en snellaadstations. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten over het onderweg opladen van uw elektrische MINI.

MINI Electric onderweg opladen

MINI snelladen

Snellaadstations

Uw MINI is in no-time opgeladen bij één van de verschillende snellaadstations. Terwijl u even de benen strekt en een hapje gaat eten wordt de batterij van uw MINI snel gevuld. De MINI Electric is aan een snelladstation namelijk al in een half uurtje voor 80% opgeladen. Met de MINI Charging laadpas heeft u toegang tot snellaadstations en ontvangt u regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voor alle elektrische mogelijkheden. Onze MINI-experts vertellen u graag meer over de voordelen van MINI Charging.

MINI openbaar laden

Publieke laadpaal

De MINI Electric beschikt over een Type 2 laadaansluiting en is compatible met 3-fase stroom. Daarmee kunt u nagenoeg bij alle publieke laadpalen uw MINI opladen. Daarnaast wordt de publieke laadkabel die u nodig heeft om op te laden standaard geleverd bij een nieuwe MINI. Hiermee kunt u comfortabel uw volledig elektrische of Plug-in hybride MINI openbaar opladen. Met MINI Connected Charging kunt u uw infotainmentsysteem altijd vragen naar het dichtstbijzijnde laadpunt.

MINI Charging

Vind het dichtsbijzijnde laadstation

  • Eenvoudig en voordelig opladen met MINI Charging.
  • Toegang tot 382.774 laadpunten in heel Europa.
  • Vind laadstations via het navigatiesysteem of de MINI app.
  • MINI Charging laadpas standaard geleverd bij een nieuwe elektrische of hybride MINI.
  • Laadkosten één keer per maand gefactureerd.
  • Laadpas direct aan te vragen bij Van Poelgeest

MINI Connected Charging – Navigatiesysteem

Met het MINI navigatiesysteem en Connected Charging kunt u gebruik maken van vele praktische diensten omtrent het opladen van uw MINI. Zo maakt de routeplanner die laadstops langs de route automatisch voorstelt uw rit nog comfortabeler. Voor ieder laadstation vindt u details over het adres, de openingstijden, laadvermogens en eventuele wachttijden. Een bijkomend voordeel van MINI Connected Charging is dat het u ook informeert over cafés of restaurants in de buurt. Zo kunt u het opladen van uw MINI combineren met een leuke activiteit.

MINI Connected Charging navigatie

MINI-app

MINI Charging in de MINI-app

In de MINI-app kunt u ook gebruik maken van de MINI Connected Charging functies. Zo krijgt u direct toegang tot de laadstatus en de actuele actieradius van uw MINI. In de MINI-app vindt u een overzicht van de dichtstbijzijnde laadstations en details over afgeronde laadsessies incl. kosten en laadtijd.

Veelgestelde vragen over onderweg opladen

Waar kan ik onderweg opladen?

U kunt uw elektrische of hybride MINI onderweg bijna overal opladen. MINI Charging biedt u namelijk toegang tot een een groeiend internationaal netwerk van openbare laadpunten en snellaadstations. De lader voor openbare laadpunten is inbegrepen in de standaarduitrusting van elke elektrische MINI, net als de MINI Charging Card. Lees meer over onderweg opladen.

Hoe lang duurt onderweg opladen?

De laadtijd aan een openbaar laadpunt is afhankelijk van de laadcapaciteit, type laadkabel en het laadvermogen van de auto. Het volledig opladen aan een publieke laadpaal duurt gemiddeld zo’n 7 uur. Geen zin om lang te wachten? Bij een snellaadstation is uw elektrische of hybride MINI al in 30 minuten tot 80% opgeladen.

Hoe vind ik onderweg een laadpunt in de buurt?

U kunt het dichtstbijzijnde laadpunt gemakkelijk vinden in de MINI-app of in het navigatiesysteem van uw elektrische of hybride MINI. De zoekresultaten kunt u filteren op AC laadstations en snellaadstations, zo vindt u gemakkelijk een passend laadpunt in de buurt. Ontdek meer over onderweg opladen.

HomeMINIElektrisch MINI rijdenMINI Charging – Opladen eenvoudig gemaaktUw MINI onderweg opladen