Van Poelgeest

#HETWORDTSCHITTEREND

Verbouwing Van Poelgeest Amstelveen

Van Poelgeest heeft mooi nieuws! Met veel enthousiasme kunnen wij u vertellen dat wij ons pand aan de Burgemeester A. Colijnweg gaan verbouwen. Met dit prachtige project werken wij aan een bedrijf dat klaar is voor de mobiliteit van de toekomst.

Het pand wordt volledig gestript, er komt een parkeergarage en er wordt een verdieping bovenop het huidige gebouw geplaatst. Er breekt een periode aan waar wij naar uitkijken.

WIJ HOUDEN U GRAAG OP DE HOOGTE
Schrijf u in voor de laatste updates.


HET LAATSTE NIEUWS

25 SEPTEMBER 2019

Warmtepomp

Vandaag werd een belangrijke mijlpaal bereikt. De warmtepomp werd geplaatst, deze zal ons volledige pand voorzien van warmte in de winter en verkoeling in de zomer.


17 JULI 2019

Update in beeld

Ook vanaf de toren van de Anna Kerk wordt het formaat van onze vestiging steeds beter zichtbaar. Ook hier is de blauw-rode container goed zichtbaar.


10 JULI 2019

Update in beeld

De verbouwing loopt geheel volgens plan, en het formaat van de nieuwe vestiging wordt steeds beter zichtbaar. Ziet u de rood-blauwe container (op 0:12) in de video? Daar eindigt de catwalk waar wij u later meer over vertellen!


28 MEI 2019

“FULL ELECTRIC”

Niet alleen onze auto’s, maar ook ons pand is helemaal klaar voor de toekomst. Wij stappen namelijk van het gas af en zullen hiermee het pand volledig elektrisch in gebruik nemen. Een soort Van Poelgeest i!


12 FEBRUARI 2019

Tijdelijke locatie gebruikte auto’s

Waar normaal gesproken de gebruikte BMW’s en MINI’s op onze eerste verdieping stonden, is daar in het paviljoen geen ruimte voor. Genoeg reden om tijdelijk uit te wijken naar een bedrijfspand in Amsterdam. Méér ruimte, méér auto’s en dezelfde service, die u van ons gewend bent.


29 JANUARI 2019

Gaat “gewoon” door.

Tijdens de verbouwing gaat de verkoop en het onderhoud “gewoon” door. En gewoon staat niet voor niets tussen haakjes, wij gaan dit in een tijdelijk geplaatst paviljoen doen.


25 SEPTEMBER 2018

Presentatie eerste ontwerpen

Ondanks dat wij al jaren bezig zijn met de voorbereidingen op een mogelijke verbouwing, is het mogelijk om u de tekeningen te laten zien. De kogel is door de kerk, wij kunnen beginnen!

Home#HETWORDTSCHITTEREND