Van Poelgeest

Mega Deal Dagen

Mega Deal Dagen

Van woensdag 28 april t/m zaterdag 1 mei 2021 zijn het Mega Deal Dagen bij Van Poelgeest.

Tijdens de 6e editie van de ‘Mega Deal Dagen’ is het extra goed zaken doen bij Van Poelgeest. Een geselecteerde voorraad jong gebruikte BMW’s en MINI’s is voorzien van een extra voordeel oplopend tot € 3.500,-. Dit voordeel geldt alleen op de auto’s met een ‘Mega Deal Dagen’ label, exclusief bij Van Poelgeest.


Kom langs in onze showroom

Goed nieuws! Vanaf woensdag 28 april mogen wij u weer in onze showroom ontvangen, zonder afspraak. Dus voel u vrij om langs te komen in onze showroom en uw favoriete BMW of MINI te bekijken. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.

Maak uw persoonlijke showroom afspraak

Ook is het mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs.


Hoe werken de Mega Deal Dagen?

1. Oriënteren

Van Poelgeest heeft een ruime voorraad jong gebruikte BMW’s en MINI’s. Een selectie van deze auto’s is voorzien van een Mega Deal Dagen label waarbij u profiteert tot wel € 3.500,- extra inruilwaarde. Bekijk de voorraad snel!

2. Advies op maat

Vertel ons waar u naar op zoek bent en wij kunnen u een advies geven over een toekomstige auto. Dit kan via alle mogelijke kanalen: telefoon, email, WhatsApp, videobellen of gewoon een bezoek aan onze showroom.

3. Bezoek onze showroom

Bent u erover uit welke BMW of MINI het gaat worden of wilt u de auto eerst bekijken? Bezoek dan onze showroom. Vanaf woensdag 28 april bent u weer welkom zonder afspraak in onze showroom. Dus voel u vrij om binnen te lopen in onze showroom wanneer het voor u uitkomt.

Wilt u liever op afstand de mogelijkheden bespreken? Dat kan met videobellen via WhatsApp of Facetime. Desgewenst maken wij een video die u kan terugkijken of kan delen met vrienden en/of familie.

4. Uw inruilwaarde

Vrijblijvend taxeren wij uw auto. Met 10 specifieke foto’s van uw auto kunnen wij u een inruilwaarde geven. Is de auto die u op het oog heeft en de prijs interessant?

5. Binnen vijf dagen rijden

Wij herkennen dat gevoel. Uw nieuwe auto wilt u zo snel als mogelijk rijden. Bij Van Poelgeest staat uw nieuwe BMW of MINI tijdens de ‘Mega Deal Dagen’ binnen 5 dagen bij u op de stoep.


Mega Deal Dagen Voorraad

De Van Poelgeest jong gebruikte BMW en MINI voorraad is enorm uitgebreid. Van een compacte 1 Serie tot ruime 7 Serie, van zakelijke 5 Serie tot uiterst sportieve 3 Serie en van hoge instap in een MINI Countryman tot een nóg hogere instap in een X7. Of gaat u liever voor een go-kart feeling in een MINI 3-deurs? Er is voor ieder wat wils.


Actievoorraad per model

Wellicht is uw oog gevallen op een specifiek BMW of MINI model. Klik hier dan eenvoudig door naar de actievoorraad die u het meest interesseert.

BMW
BMW 1 SerieBMW 2 SerieBMW 3 SerieBMW 4 SerieBMW 5 Serie BMW 6 SerieBMW 7 SerieBMW 8 Serie

BMW X
BMW X1BMW X2 BMW X3 BMW X4BMW X5BMW X6BMW X7

BMW i
BMW i3

BMW M
BMW M2BMW M4BMW M5 BMW M6

BMW Z
BMW Z4

MINI
MINI 3-DEURSMINI 5-DEURSMINI CABRIOMINI CLUBMANMINI COUNTRYMAN


HomeVan Poelgeest ActiesMega Deal Dagen