Van Poelgeest

Mega Deal Dagen

Mega Deal Dagen

Op 1, 2 en 3 oktober 2020 zijn het Mega Deal Dagen bij Van Poelgeest.

Tijdens de 5e editie van de ‘Mega Deal Dagen’ is het extra goed zaken doen bij Van Poelgeest. Een geselecteerde voorraad jong gebruikte BMW’s en MINI’s is voorzien van een extra voordeel oplopend tot € 3.500,-. Dit voordeel geldt alleen op de auto’s met een ‘Mega Deal Dagen’ label, exclusief bij Van Poelgeest.

Maak uw persoonlijke showroom afspraak

Tijdens deze dagen heeft u de mogelijkheid om een privé afspraak te maken. Zo reserveren wij voor u persoonlijk de showroom om de auto te kunnen bekijken. Wel zo veilig.


Hoe werken de Mega Deal Dagen?

1. Oriënteren

Van Poelgeest heeft een ruime voorraad jong gebruikte BMW’s en MINI’s. Een selectie van deze auto’s is voorzien van een Mega Deal Dagen label waarbij u profiteert tot wel € 3.500,- extra inruilwaarde. Bekijk de voorraad snel!

2. Wijze van contact

Vertel ons waar u naar op zoek bent en wij kunnen u een advies geven over een toekomstige auto. Dit kan via alle mogelijke kanalen: telefoon, email, WhatsApp, videobellen of gewoon een bezoek aan onze showroom. Graag stemmen wij een moment met u af voor de afspraak, zodat wij u volledig conform alle RIVM richtlijnen kunnen ontvangen.

3. Bezichtiging op afstand

Mocht u twijfelen over bepaalde opties, kleur of een uitvoering? Wij helpen u graag bij het maken van uw overweging. Dit kan met videobellen via WhatsApp of Facetime. Desgewenst maken wij een video die u kan terugkijken of kan delen met vrienden en/of familie.

4. Uw inruilwaarde

Vrijblijvend taxeren wij uw auto op afstand. Met 10 specifieke foto’s van uw auto kunnen wij u een inruilwaarde geven. Is de auto die u op het oog heeft en de prijs interessant? Maak een persoonlijke showroomafspraak met één van onze BMW of MINI Experts.

5. Showroom afspraak

Is de auto die wij u hebben gepresenteerd en de prijs, interessant genoeg?

Maak een vrijblijvende showroom afspraak met één van onze BMW of MINI Experts. Wij reserveren de showroom voor u persoonlijk om de BMW of MINI in levende lijve te bekijken. Als vanzelfsprekend worden alle maatregelen in acht genomen in onze 7 vestigingen, zodat u de auto veilig kunt proefrijden.

6. Binnen vijf dagen rijden

Wij herkennen dat gevoel. Uw nieuwe auto wilt u zo snel als mogelijk rijden. Bij Van Poelgeest staat uw nieuwe BMW of MINI tijdens de ‘Mega Deal Dagen’ binnen 5 dagen bij u op de stoep.


Mega Deal Dagen Voorraad

De Van Poelgeest jong gebruikte BMW en MINI voorraad is enorm uitgebreid. Van een compacte 1 Serie tot ruime 7 Serie, van zakelijke 5 Serie tot uiterst sportieve 3 Serie en van hoge instap in een MINI Countryman tot een nóg hogere instap in een X7. Of gaat u liever voor een go-kart feeling in een MINI 3-deurs? Er is voor ieder wat wils.


Actievoorraad per model

Wellicht is uw oog gevallen op een specifiek BMW of MINI model. Klik hier dan eenvoudig door naar de actievoorraad die u het meest interesseert.

BMW
BMW 1 SerieBMW 2 SerieBMW 3 SerieBMW 4 SerieBMW 5 Serie BMW 6 SerieBMW 7 SerieBMW 8 Serie

BMW X
BMW X1BMW X2 BMW X3 BMW X4BMW X5BMW X6BMW X7

BMW i
BMW i3

BMW M
BMW M2BMW M4BMW M5 BMW M6

BMW Z
BMW Z4

MINI
MINI 3-DEURSMINI 5-DEURSMINI CABRIOMINI CLUBMANMINI COUNTRYMAN

HomeVan Poelgeest ActiesMega Deal Dagen