Van Poelgeest

BMW Amsterdam wordt Van Poelgeest Amsterdam

BMW Group zit middenin een groots modellenoffensief, terwijl er tegelijkertijd zeer ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen na worden gestreefd. Premium en duurzaamheid zijn immers onafscheidelijk. Met uiteraard volledig elektrische modellen – zoals de iX3 vanaf januari en de revolutionaire iX in het najaar – nieuwe plug-in hybrides en krachtige, hoog-efficiënte verbrandingsmotoren met de laagst mogelijke CO2-uitstoot heeft u bij BMW Group zélf de keuze: de Power of Choice.

Aan deze boeiende mix van vooruitgang en optimisme voegt BMW Group dichter bij huis nog een ontwikkeling toe. BMW Amsterdam (eigendom van BMW Group) is met ingang van 1 december, in nieuwe handen. BMW draagt de dealervestiging aan de Ring A10 over aan Van Poelgeest.

Van Poelgeest neemt nu ook de Amsterdamse klanten graag mee in de veelbelovende toekomst van BMW en MINI. Met het streven om de meest aanbevolen en best presterende BMW & MINI dealer in Nederland te zijn gaat Van Poelgeest ook regio Amsterdam vanaf heden bedienen.

MINI druk bezig met ontwikkeling volledig elektrische John Cooper Works.

Overzicht

BMW iX: De BMW iNEXT gooit het doek van zich af

HomeNieuwsBMW Amsterdam wordt Van Poelgeest Amsterdam