Van Poelgeest

De BMW iX3 maakt zijn filmdebuut bij Marvel.

De BMW iX3 maakt zijn filmdebuut in “Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings”
De BMW iX3 speelt een rol in de film “Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings”, die vanaf september wereldwijd in de bioscopen te zien zal zijn. Dit is de volgende stap in BMW’s succesvolle samenwerking met Marvel Studios, nadat de BMW X3 en BMW 2 Serie Gran Coupé eerder dit jaar te zien waren in de film “Black Widow”.

Nieuw model, nieuwe film
De rol die de BMW iX3 speelt in de nieuwe Marvel Studios-film, valt samen met de lancering van het vernieuwde model. De nieuwe features die in september 2021 voor de iX3 worden geïntroduceerd, hebben vooral betrekking op het design van het exterieur, en er zijn ook wijzigingen wat betreft het interieur en de uitrusting. De update brengt de BMW iX3 stilistisch dichter bij de nieuwe familie van BMW’s premium EV’s, aangevoerd door de BMW iX en BMW i4.

Naast BMW iX3 ook rol weggelegd voor BMW M8
Samen met de BMW iX3 maakt ook de BMW M8 in de kleur Melbourne rood (BMW Individual-kleur) zijn opwachting in de film. Beide auto’s zijn te zien in actiescènes waarin de kracht en souplesse van de twee modellen goed tot uiting komt.

Over Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings
In deze film van Marvel Studios speelt Simu Liu de rol van Shang-Chi, die de confrontatie aan moet gaan met het verleden, dat hij dacht achter zich te hebben gelaten, wanneer hij in het web van de mysterieuze organisatie van de Ten Rings wordt getrokken. In de film zijn ook Tony Leung als Wenwu, Awkwafina als Shang-Chi’s vriendin Katy en Michelle Yeoh als Jiang Nan te zien, evenals Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu en Ronny Chieng.

“Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings” is geregisseerd door Destin Daniel Cretton en geproduceerd door Kevin Feige en Jonathan Schwartz, met Louis D’Esposito, Victoria Alonso en Charles Newirth als uitvoerende producenten. David Callaham & Destin Daniel Cretton & Andrew Lanham schreven het scenario voor de film, die vanaf september wereldwijd in de bioscopen te zien is.

Eerder BMW iX3 rijden dan dat je de film gezien hebt?
Nog voordat BMW iX3 in de film te zien is, kun je nu al genieten van de elektrische aandrijving van de BMW iX3. Bezoek één van onze dealers en maak een vrijblijvende proefrit met één van onze BMW iX3 demonstratiemodellen.

De BMW i Vision Circular: EV voor het jaar 2040

Overzicht

Eerste testritten met de BMW iX5 Hydrogen voor het publiek tijdens IAA Mobility 2021

HomeNieuwsDe BMW iX3 maakt zijn filmdebuut bij Marvel.