Van Poelgeest

Freude am Fahren | INTObusiness

De wereld van mobiliteit verandert in een razend tempo. De behoefte aan duurzaamheid in het algemeen en elektrisch rijden in het bijzonder neemt toe. Onze manager Zakelijke Markt, Jordy Zeestraten, neemt ons samen met Marcel Stroetenga, directeur van de vestiging in Heemstede, mee in hoe ze aan deze transitie bij Van Poelgeest invulling geven, waarbij het rijplezier niet vergeten wordt.

“Onze zakelijke automarkt is heel divers”, zegt Jordy. “Van de bakker op de hoek tot grote corporates, van één auto tot honderden. Wij vertegenwoordigen een groot deel van Nederland met zeven Van Poelgeest vestigingen, van Naarden en Hilversum tot aan Amstelveen, Amersfoort, Heemstede en Noordwijk. Met als laatste aanwinsten de flagshipstore in Amsterdam én Van Harten BMW Motorrad in Amersfoort, op beide overnames zijn wij enorm trots. We zijn voor veel ondernemingen gelukkig een logische businesspartner op mobiliteitsvlak. Maar er zit ook nog een hoop potentie in onze markt. Samen met mijn team adviseer ik graag bij het vinden van de meest efficiënte, duurzame en economisch aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen.”

Van lease- naar mobiliteitsbudget
“Wij zien vooral bij de grotere corporates een verschuiving van de standaard leaseauto naar het verstrekken van een mobiliteitsbudget. Medewerkers hebben binnen hun persoonlijke budget een grote mate van vrijheid en flexibiliteit. Er kan ook een motor of een e-bike gekozen worden. Voor de werkgever geldt dat de uitgaven beter beheersbaar zijn, en dat het kostenbewustzijn van de medewerker toeneemt. Daarnaast zie je dat het autogebruik
an sich als gevolg van de pandemie wat afneemt, maar de behoefte aan mobiliteit nog niet veel heeft ingeboet. Bedrijven staan daarmee voor belangrijke keuzes. Team Zakelijke Markt adviseert ondernemers en wagenparkbeheerders bij het maken van deze keuzes, door bijvoorbeeld ‘total cost of ownership’ berekeningen te
maken om de impact in te schatten. En nog belangrijker: Wij zijn dé gesprekspartner voor advies over toekomstbestendig en duurzaam mobiliteitsbeleid.”

Lees het volledige artikel

MINI pendelt bezoekers Dutch Design Week

Overzicht

BMW X5, X6 en X7 zijn leverbaar in gelimiteerd zwart met een vleugje rood

HomeNieuwsFreude am Fahren | INTObusiness