Van Poelgeest

Singer Laren, 100% elektrisch

Het seizoen van bloeiende bloemen, planten en bomen is aangebroken. Er is geen jaargetijde dat de rijke kleuren van tuinen beter tot zijn recht laat komen. Met de tentoonstellingen Geschilderde tuinen, Piet Oudolf Singer Prijs 2018 én de nieuw aangelegde beeldentuin staat Singer Laren dit seizoen volledig in het teken van de tuin. Van Poelgeest BMW & MINI dealer in ‘t Gooi neemt tot 26 augustus haar klanten mee in dit veelkleurig paradijs.

Met de opening van deze tentoonstellingen, start een unieke samenwerking tussen Singer Laren en Van Poelgeest. Eerder dit jaar schonk Van Poelgeest één van de eerste officiële laadpalen in gemeente Laren aan Singer Laren, waar bezoekers elektrische auto’s kunnen opladen. Hiermee onderstrepen beide hun bijdrage aan een duurzamer Laren.

Maar de samenwerking gaat verder. Van Poelgeest stelt aan het Singer een uniek uitgevoerde, 100% elektrische BMW i3s beschikbaar. De BMW is namelijk volledig uitgevoerd in de stijl van het topstuk van de tentoonstelling ‘takken met appels’ door Charley Toorop.

“Deze bijzondere samenwerking brengt ons dichterbij het bereiken van een unieke belevenis in de combinatie van mens en machine. Zo bieden wij de mogelijkheid om onze klanten tijdens het maken van een attractieve proefrit in de BMW i3s in het Gooi, Singer Laren als tussenstop te gebruiken, de tentoonstelling te bezoeken en van koffie met een lekkernij te genieten. Zo beleeft men 100% elektrisch rijden en een cultureel hoogtepunt, de werken van deze meesters in Singer Laren, optimaal”, aldus Erik Berkelaar, Vestigingsdirecteur, Van Poelgeest Naarden.

“Wij zijn als Singer Laren enthousiast over de samenwerking met Van Poelgeest. Door deze samenwerking wordt onze bezoeker in staat gesteld ons duurzaam met de auto te bezoeken en kunnen wij deze tentoonstelling op een bijzondere manier promoten met de BMW i3s. Deze samenwerking past goed bij de ondernemende culturele stichting die wij zijn” zegt Evert van Os, Algemeen Directeur, Singer Laren.

Naast de tentoonstellingen Geschilderde tuinen en de Piet Oudolf Singer Prijs 2018, is in de tuinzalen van het museum de expositie Portretten uit de Singer collectie te zien (t/m 26 augustus 2018).

Wilt u de volledig elektrische BMW i3 ervaren? Plan dan snel uw proefrit.

Proefrit

De nieuwe BMW 8 Serie Coupé

Overzicht

Nieuwe generatie BMW X5

HomeNieuwsSinger Laren, 100% elektrisch