bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

Van Poelgeest Hilversum is verhuisd!

Van Poelgeest Hilversum is verhuisd!

Van Poelgeest Hilversum is verhuisd naar het nieuwe pand aan de Franciscusweg 4 in Hilversum. Met dit nieuwe pand zijn wij de eerste BMW-dealer in Europa geheel in de nieuwe BMW-huisstijl.

Vandaag worden de nieuwe werkplekken betrokken door onze collega’s uit Hilversum. Wij wensen alle collega’s veel (werk)plezier! Op zaterdag 13 november is er een feestelijke housewarming voor klanten!

Berlijn op zijn mooist: in de MINI John Cooper Works GP door de Duitse hoofdstad

Overzicht

MINI focust in de toekomst op duurzaamheid, diversiteit, innovatie

HomeNieuwsVan Poelgeest Hilversum is verhuisd!