Van Poelgeest

Nederlandse recordverkopen voor BMW, BMW i en MINI

Aan het eind van het jaar worden alle cijfers definitief op een rijtje gezet, de statistieken worden opgemaakt. En met nog één maand te gaan hebben wij, samen met alle Nederlandse BMW en MINI dealers, verschillende records verbroken!

30 november bereikte BMW Group Nederland het totaal van 21.141 registraties voor het merk BMW, 2,3% meer dan het totaal van 2018. Ook MINI verbrak een record, daar verkochten wij samen 6.861 auto’s, 51 meer dan heel 2018.

Waar zit dan het succes in? “De gehele 8 Serie is compleet met een Coupé, Cabrio en Gran Coupé en samen met de X7 en de vernieuwde 7 Serie hebben we in het luxesegment nu het aantrekkelijkste en breedste aanbod. Verder zijn onze traditionele bestsellers, de 3 Serie en de 1 Serie, dit jaar geheel vernieuwd.” vertelt Stefanie Wurst, Algemeen Directeur BMW Group Nederland.

Voornamelijk de vernieuwde Clubman en Countryman maakte dit jaar voor MINI het verschil. Een nieuw voorkomen, waarmee wij goed uit de voeten kunnen.

Wij kijken uit naar 2020, waarin wij nog véél meer mensen BMW’s en MINI’s willen laten ontdekken. Ze zijn fantastisch, en dat is niet alleen onze eigen mening!

Genoeg Lithium voor de toekomst.

Overzicht

The Power Of Choice

HomeNieuwsNederlandse recordverkopen voor BMW, BMW i en MINI